بخشهاي خبري
نظر شما چیست؟:
راه موفقیت فوتبال ایران
مباحث انجمنها

خبرنامه
ايميل:

خانه | مقاله و تحليل | تيم ملى نبايد به لژيونرهايش متكى باشد(به قلم غلامحسين پيروانى)

تيم ملى نبايد به لژيونرهايش متكى باشد(به قلم غلامحسين پيروانى)

اندازه فونت : Decrease font Enlarge font
image تيم ملى نبايد به لژيونرهايش متكى باشد

غلامحسين پيروانى/ خبرگزاري پارس فوتبال

باتماشاي ديدارهاي اخير تداركاتي تيم ملي بايد به اين نكته اشاره كرد كه بازيكنان لژيونر نقش تعيين كننده و حياتى در تيم ملى دارند! بايد با برنامه ريزى و پشتوانه سازى به سمتى حركت كنيم تا اتكاء تيم ملى به بازيكنان لژيونر كمتر شود.

اينكه بازيكنان لژيونر تا اين اندازه در كيفيت بازى تيم ملى تاثيرگذار باشند كه ۲ نوع فوتبال متفاوت را از تيم ملى مقابل بحرين و ازبكستان شاهد باشيم، روند مناسبى نيست و بايد به نقطه اى برسيم تا از اتكاء بيش ازحد تيم به بازيكنان لژيونر كاسته شود.

تيم ملى اين امكان را ندارد تا در تمام ديدارهاى تداركاتى بازيكنان لژيونر را به خدمت بگيرد ولى اين مسأله نبايد باعث تفاوت كيفيت فنى و عملكرد تيم نسبت به آنچه كه در ديدارهاى دوستانه مقابل بحرين و ازبكستان ديديم، شود.

به نظر من نتيجه ديدار با بحرين يك اتفاق بود كه شايد براى تيم هاى ملى بزرگ دنيا هم رخ بدهد. تيم ما مقابل بحرين تمركز و انسجام لازم را نداشت و دليل آن را هم بايد در فرصت كمى كه كادر فنى براى هماهنگى بين بازيكنان داشتند، جستجو كرد.

در ديدار با ازبكستان حضور لژيونرها كاملاً در بالا رفتن كلاس بازى تيم ملى و كيفيت فنى فوتبالى كه از تيم به نمايش درآمد محسوس بود، البته تيم ملى هنوز نقاط ضعف زيادى دارد كه بايد براى بازيهاى سخت تر و دشوارتر برطرف شود. تيم ملى با شرايط موجود درجام ملتها كار دشوارى پيش رو دارد به ويژه اينكه پس از ناكامى در صعود به جام جهانى حالا توقع از تيم ملى به مراتب بالا رفته و همه انتظار دارند تا فوتبال ايران در جام ملتهاى آسياجايگاه از دست رفته خود را بازيابد .

هرچند تيم هاى آسيايى در سالهاى اخير پيشرفت هاى زيادى داشتند و امروز حتى پيروزى مقابل آنها به سادگى ممكن نيست اما اعتقاد دارم بازيكنان تيم ملى انگيزه لازم را براى رويارويى با اين تيم ها ندارند و با تمام توان در اين بازيها شركت نمى كنند.

... اما درخصوص جوانگرايى درتيم ملى كه اخيرا باز هم شاهد آن هستيم ،معتقدم  اين اتفاقى بود كه بايد از چند سال گذشته در فوتبال ما رخ مى افتاد اما با تاخيرى چند ساله درحال شكل گيرى است. جوانگرايى يك جريان مستمر و زمانبر است و بايد به كادر فنى و بازيكنان فرصت داد تا خود را در قالب جديد پيدا كنند.

كادر فنى تيم ملى در روند جوانگرايى مى تواند روى بازيكنان تيم اميد حساب ويژه اى باز كند. درحال حاضر تنها احسان حاج صفى از تيم اميد در تيم بزرگسالان حضور دارد درحالى كه بازيكنان شايسته ديگرى نظير كريم انصارى فرد يا ايمان موسوى هم هستند كه مى توانند به مرور در تيم بزرگسالان جايگزين بازيكنان اصلى شوند.

تيم ملى اين روزها درخط حمله با مشكلات زيادى روبروست و قدرت تهاجمى لازم را ندارد و بازيكنان تيم اميد مى توانند اين خلاء را در تيم بزرگسالان پوشش دهند.

اضافه نمودن به : del.icio.us | Digg this story Digg | ارسال به كلوبCloob | به دنباله ارسال كنيد Donbaleh | ارسال به بالاترين BalatarinAdd to your del.icio.us

نظر (0 تا كنون ارسال شده است):

نظر خود را اضافه كنيد comment

(لطفا نظرات خود را به صورت فارسي تايپ نمائيد ، از پذيرفتن و نمايش متن لاتين معذوريم )

لطفا كد حك شده در تصوير را وارد كنيد :

  • email ارسال براي دوستان
  • print نسخه چاپي
  • Plain text نسخه متني
به اين مطلب امتياز دهيد
0
تبليغات





خبرگزاری پارس فوتبال با بیش از 180 هزار بازدید کننده در روز,تعداد محدودی آگهی تبلیعاتی برای این ستون می پذیرد.
جهت كسب اطلاعات بیشتر با واحد آگهی ها (تلفن های 02144043902 و 09122048562 و 09123030051)
تماس حاصل فرمایید.