بخشهاي خبري
به نظر شما باید:
در شهرآورد بزرگ سرخابیهای پایتخت
مباحث انجمنها

خبرنامه
ايميل:

Parsfootball Online Shop

خانه | فوتبال ايتاليا | حميدزيچ: با پيراهن يوونتوس از فوتبال خداحافظي مي‌كنم

حميدزيچ: با پيراهن يوونتوس از فوتبال خداحافظي مي‌كنم

اندازه فونت : Decrease font Enlarge font

 بازيكن مسلمان و بوسنيايي يوونتوس تورين گفت: با پيراهن تيم توريني به كار خود در فوتبال پايان مي دهم.
 

به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، حسن سالي حميدزيچ اظهار داشت: از زماني كه به يوونتوس آمدم تاكنون بطور پيوسته ايام خوشي را همراه تيم سپري كرده ام. گمان مي كنم در آينده نيز كماكان پيراهن اين تيم ايتاليايي را برتن داشته باشم.
اين بازيكن 32 ساله افزود: باشگاه علاقه زيادي به ادامه حضورم دارد و تصور مي كنم در سال هاي آتي در خدمت يوونتوس بمانم و حتي با اين تيم از دنياي فوتبال كناره بگيرم.
حميدزيچ دو فصل قبل از تيم بايرن مونيخ آلمان جدا شد و به ايتاليا رفت تا پيراهن تيم توريني را بر تن كند. قرارداد فعلي او با اين باشگاه تا سال آينده است.

اضافه نمودن به : del.icio.us | Digg this story Digg | به دنباله ارسال كنيد Donbaleh | ارسال به بالاترين BalatarinAdd to your del.icio.us

نظر (0 تا كنون ارسال شده است):

نظر خود را اضافه كنيد comment

لطفا كد حك شده در تصوير را وارد كنيد :

  • email ارسال براي دوستان
  • print نسخه چاپي
  • Plain text نسخه متني
به اين مطلب امتياز دهيد
0
تبليغات








خبرگزاری پارس فوتبال با بیش از 180 هزار بازدید کننده در روز,تعداد محدودی آگهی تبلیعاتی برای این ستون می پذیرد.
جهت كسب اطلاعات بیشتر با واحد آگهی ها (تلفن های 02144043902 و 09122048562 و 09123030051)
تماس حاصل فرمایید.