بخشهاي خبري
به نظر شما باید:
در شهرآورد بزرگ سرخابیهای پایتخت
مباحث انجمنها

خبرنامه
ايميل:

Parsfootball Online Shop

خانه | ستون خبرنگاران | نگاه روز - علی عالی کردکلایی | تركمانچاي 2 را چه كسي امضا كرد؟

تركمانچاي 2 را چه كسي امضا كرد؟

اندازه فونت : Decrease font Enlarge font
image

علی عالی/خبرگزاری پارس فوتبال
سكوت مرموزي ميان اعضاي هيات‌مديره باشگاه پرسپوليس حكمفرماست، بعد از جدايي قريب‌الوقوع افشين قطبي تصميم ابتدايي براي كنترل اين جريان «سكوت» همه در قبال موضوع است. پرسپوليس مردي را از دست داد كه در فصل قبل توانست تيم را به مقام قهرماني برساند و محبوبيتش را به اعداد غير قابل باور نزديك كند، او هر جمعي را به هيجان مي‌آورد و حتي آنها كه قرابتي با فوتبال نداشتند را عاشق شخصيت و ويژگي‌هاي رفتاري‌اش كرد. قطبي بعد از قهرماني رفت تا غم از دست دادن صندلي سرمربيگري تيم ملي را از ياد ببرد و بازگشت چون از شرايط و پيشنهاد اغوا كننده پرسپوليسي‌ها به هيچ عنوان نمي‌توانست بگذرد.
 ماجراي بازگشت پيروزمندانه
محمد علي‌آبادي به‌عنوان رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس به اين نتيجه رسيد كه براي فراموشي نام بزرگ حبيب كاشاني كه مديرعامل قهرمان ليگ هفتم را يدك مي‌كشيد فقط اسم «افشين قطبي» مي‌تواند چاره كار باشد. اعضاي هيات‌مديره با مشورت  ويژه رئيس روي نام قطبي به توافق رسيدند تا نماينده منتخبشان را براي بحث به دوبي بفرستند. اين نماينده «ويژه» شخصي جز حسين هدايتي نبود كه در آن روزها به‌عنوان عضو جديد هيات‌مديره باشگاه منصوب شده بود و به هر شكلي ‌مي‌خواست وزن و اعتبار اسكناس‌هاي سبزش را به رخ علي‌آبادي بكشد و سرمربي محبوب را با خود همراه كند و از آن مهمتر سند اين كار را به نام خود بزند. جلسه‌اي كه تقريبا 5 ساعت به طول كشيد و بالاخره افشين قطبي پس از دو نوبت جلسه خسته كننده سر مسائل مختلف به توافق رسيد. همان روزها هدايتي در مصاحبه‌اي با خوشحالي اعلام كرد: «جلسات مفيدي را با قطبي برگزار كرديم كه پس از تشريح شرايط فعلي پرسپوليس، ‌وي پذيرفت كه به مدت 2 سال سرمربي اين تيم باشد.» بالاخره قطبي براي سرمربيگري پرسپوليس در سال اول رقمي بيش از هفتصد هزار دلار و در سال دوم نزديك به يك ميليون دلار دريافت مي‌كرد كه قرارداد گرانقيمتي محسوب‌ مي‌شد.
 استعفا يك سال، اخراج 2 سال
در مورد قرارداد افشين قطبي همه سكوت كرده‌اند و فقط داريوش مصطفوي به بندهاي معمولي آن اشاره مي‌كند كه براساس آن پس از استعفاي قطبي، او بايد 14 روز منتظر بماند تا نتيجه جلسه هيات‌مديره مشخص گردد اما اين سرمربي ايراني بدون توجه به آن به دوبي پرواز كرد تا ديگر به ايران بازنگردد. حتما برايتان جالب خواهد بود اگر بدانيد كه چنين اظهار نظري ربطي به بند قرارداد ندارد و طبق آيين‌نامه فيفا بعد از استعفاي سرمربي،14 روز فرصت است تا هيات‌مديره نظرش را اعلام كند.
اما موضوع بسيار مهمتر و جالب‌ توجه‌تر از  اين مسائل است و مطمئنا ابعاد جديدي به‌خود خواهد گرفت. مديران پرسپوليس قرارداد افشين قطبي را همانند مرداني بي‌تجربه و احساسي به امضا رساندند كه گويي هيچ كارشناس حقوقي و مالي روي آن نظر نداده است. قراردادي كه حتي هواداري احساسي نيز قادر به بستن آن نبوده و مطمئنا موارد بهتري را در نظر مي‌گرفته است. يكي از بندهاي مسئله‌‌‌دار اين قرارداد مربوط به فسخ قرارداد يكطرفه سرمربي مي‌شود كه براساس آن قرارداد طوري تنظيم شده است كه اگر قطبي بنا به تشخيص خود تيم را ترك كند، او مي‌تواند تمام پول خودش را دريافت كند. بند ديگر اين قرارداد يكطرفه مربوط به بركناري سرمربي مي‌شود كه براساس آن در صورتيكه اعضاي هيات‌مديره بخواهند افشين قطبي را اخراج كنند، آنها بايد تمام پول سرمربي را ظرف 2 سال بدهند تا جاي هيچ شكايت و پيگري باقي نماند. با چنين قراردادي به‌نظر شما چه انگيزه‌اي براي سرمربي باقي مي‌ماند؟ نكته جالب توجه مربوط به بند ديگر اين قرارداد است كه براساس آن افشين مي‌توانست تا هفتاد درصد قراردادش را قبل از نيم‌فصل دريافت كند تا همه اينها موجب شود عمق ماجرا را تشخيص بدهيم.
 رئيس خبر ندارد؟
در مورد اين قرارداد روايت‌هاي مختلفي درخصوص به گوش رئيس مجمع باشگاه رساندن وجود دارد. يك روايت حاكي از آنست كه سازمان ليگ با كپي‌برداري از قرارداد، مستقيما به رئيس خبر داده كه اعضاي هيات‌مديره چه كاري كرده‌اند، در اين خصوص عزيز محمدي با تعجب پاسخ مي‌دهد: «قرارداد در فدراسيون ثبت شده و من آن را ديده‌ام اما من به علي‌آبادي نگفتم، اصلا چه كسي اين خبر را به شما داده است؟» او توضيح مي‌دهد كه هنوز دقيقا متن اين قرارداد را نخوانده است اما از لحاظ قانوني  مشكلي ندارد و ممكن است قراردادي خارج از ضوابط داخلي هم به امضا رسانده باشند. البته سردار عزيز محمدي تمام سعي خود را به خرج مي‌دهد تا در اين رابطه اظهار نظري نكند اما حقیقت حاكي از آن است كه بسياري از اطرافيان جرات بيان حقيقت را براي رئيس نداشتند و فعلا موضوع را مسكوت گذاشته‌اند. البته تشر علي‌آبادي در چند روز قبل و مصاحبه تند كيومرث هاشمي مي‌تواند كه لازم از نارضايتي سازمان در خصوص اتفاقات پرسپوليس را كاملا هويدا سازد.
اضافه نمودن به : del.icio.us | Digg this story Digg | به دنباله ارسال كنيد Donbaleh | ارسال به بالاترين BalatarinAdd to your del.icio.us

نظر (0 تا كنون ارسال شده است):

نظر خود را اضافه كنيد comment

لطفا كد حك شده در تصوير را وارد كنيد :

  • email ارسال براي دوستان
  • print نسخه چاپي
  • Plain text نسخه متني
به اين مطلب امتياز دهيد
4.50
تبليغات








خبرگزاری پارس فوتبال با بیش از 180 هزار بازدید کننده در روز,تعداد محدودی آگهی تبلیعاتی برای این ستون می پذیرد.
جهت كسب اطلاعات بیشتر با واحد آگهی ها (تلفن های 02144043902 و 09122048562 و 09123030051)
تماس حاصل فرمایید.