بخشهاي خبري
به نظر شما باید:
در شهرآورد بزرگ سرخابیهای پایتخت
مباحث انجمنها

خبرنامه
ايميل:

Parsfootball Online Shop

خانه | ستون خبرنگاران | نیش و نوش - تورج عاطف | آقای مدیر از حالا باید خوب اندیشید

آقای مدیر از حالا باید خوب اندیشید

اندازه فونت : Decrease font Enlarge font

تورج عاطف/خبرگزاری پارس فوتبال

سالها است از درد مدیریت نالانیم و از زمین و زمان این واژه کسانی که این واژه را به دامنه فعالیت خود بسته اند انتقاد میکنیم و همواره اعتقاد داریم دردی که ما در مدیریت داریم تنها در عوامل بزرگ و مدیریت کلان نیست بلکه حتی در جزئی ترین مسائل مدیرتی نیز لنگ میزنیم. نگاهی به برخی از این جزئیات میاندازیم.

1/ مدیریت در مورد پاداش رحمتی

این یک و اقعیت است که رحمتی به و اقع یکی از بهتر ین های ایران در سالهای اخیر در ر ده تیم ملی در رو ز چهار شنبه و بازی در برابر امارات بود و بی تردید اگر ما رحمتی را در بازی ر و ز چهار شنبه نداشتیم، شاید صفر گنده ای که در تاکتیک تیم ملی و نحوه ر هبری تیم در این میدان بود، در ستو ن امتیازات هم نصیب ما می شد اما می پرسیم آیا بر ای پاداش به رحمتی باید این گو نه ناشیانه عمل کنیم ؟ اعطای 5 میلیو ن تو مان به ر حمتی از سوی مدیریت تر بیت بدنی اقدامی منطقی است؟ آیا اعطای این پاداش نمی تواند بارقه های اختلاف و دلرنجی بر ای دیگر باز یکنان تیم ملی بوجود آورد ؟ جواب به این سوالها مثبت است، مدیرت تشویق و تنبیه در امر ورزش چون داستان آن شعار قدیمی در ارتش که ” تنبه بر ای همه و تشویق بر ای یک نفر ” نباید باشد می گو ئیم اگر قرار است پاداشی داده شو د این پاداش باید به تیم اعطا گردد به عنو ان مثال چرا کریم باقری زننده گل پاداش نگیرد ؟ و یا چرا از معدنچی و یا شجاعی و یا رضائی تقدیر نشد ؟ آیا رعایت همین نکات کوچک نمی تو اند منشا یک مدیریت منطقی باشد ؟

2/ مدیرت در مورد قطبی

قطبی همان کاری را کرد که قبلا لیت بارسکی و یا لورانت در سایپا کرده بو د ند قطبی به یک بار ه تیم پرسپو لیس در دو روز مانده به مسابقات ترک می کند و هیچ کس هم نمی تواند مانع او شود زیرا معتقد است او حرفه ای و بین المللی است ! منتهی در و رای این حر فه ای از نو ع استعماری یک نامه عاشقانه !! هم خرج می کند چو ن قطبی است ! می گو ئیم این چه قرار دادی است که به او 70% مبلغش می پردازند اما هیچ تعهدی نمی توانند از او بگیرند که تیم را در دو روز مانده به مسابقات تر ک نکند اشتباه نشو د این که یک مر بی به ناگهان خو د را عاجز از کار کر دن در یک محیطی می داند امری است پیش پا افتاده، اما این که مدیر یت پرسپو لیس عاجز از گر فتن حق و حقوق از دست ر فته باشگاه است نکته ای است که نمی تو اند قبو ل کر د یا امر و ز می گو یند به دنبال پاگلزدو ر ف مر بی سابق تیم هامبو ر گ هستند می پر سیم مر بیان آلمانی چه کار نامه ای در ایران داشته اند که خو اهان امتحان مجدد آنها هستیم ؟ این آقای پاگلزدورف اگر مربی خو بی بود چرا در بوندس لیگا خواهانی ندارد و در دوبی بیکار می گردد ؟ چرا مدیریت پر سپو لیس نمی خواهد به افشین پیروانی فر صت دهد ؟ پیروانی بیشترین بازی را در پرسپولیس دارد و همواره بهترین از بعد اخلاق و تعصب و وفاداری به سرخها بود، او تحصیل کرده رشته تربیت بد نی و در کلاسهای مختلف جهانی فوتبال شرکت کر ده است، او از شرایط روحی بازیکنان خبر دارد و می تواند با تیمی که خود او ساخته است کار کند، چرا تجربه پپ گواردیولا را برای پیروانی تکرار نکنیم ؟ چرا تجربه مدیر روستا در پیکان و ابر اهیم زاده در ذوب آهن را برای او تکرار نکنیم ؟ مگر علی پروین چگونه مربی پرسپولیس در سال 1359 شد ؟ بگذاریم افشین پیروانی خو د را نشان دهد، بازی با پیکان نشانی از یک ر و ح جدید در کالبد بچه های ارتش سرخ داشت، شخصا معتقدم اگر امروز دنیزلی آزاد بود باید به سراغ او می رفتیم چون آغاز فصل این انتخاب را به هیاهو برای هیچ ترجیح نمی دادیم اما حالا که مربی قابلی در میانه فصل وجو د ندارد چر ا به پیروانی، عابد زاده و کماسی اعتماد نکنیم ؟ آیا مدیرت هیاهو در پرسپولیس به این نکته های کو چک و لی سرنوشت ساز توجه می کند ؟

3/ مدیریت در تیم ملی فوتبال

حال که اینقدر بر ای مدیر ان فو تبال تیم ملی به نظر می رسد که مهم است و بر ای در خشش دروازه بان تیم ملی در یک بازی حاضرند پاداش دهند، می پر سیم آیا حاضرند بر ای راحتی تیم ملی برای سه بازی آخر خود چاره ای بیاندیشند ؟ تیم ملی ما در سه بازی آخر خو د در خر داد ماه باید در عرض 11 رو ز سه بازی سخت به همراه طی کرد ن مسافتهای زیاد انجام دهد تیم ما نخست باید به پیونگ یانگ رود و بازی بر گشت خود را با کر ه شمالی انجام دهد و بعد به ایران آید و میزبان امارات شود و بعد باز باید راهی خاور دور شو د و بازی آخر خو د را با کره جنو بی انجام دهد، می پر سیم آیا فکری بر ای نقل و انتقال باز یکنان ملی پوش شده است ؟آیا می خو اهیم بازیکنانمان را در فرودگاهها سر گردان کنیم ؟آیا مدیر ت و ر زش و فدراسیو ن فو تبال در فکر تهیه هو اپیمای چار تری بر ای این سفر ها خو اهد بو د ؟ هو اپیمائی که باز یکنان ما را با حداقل تاخیر و بیشتر ین راحتی از گر داب این سه سفر سخت به سلامت عبور دهد می تو اند ما را به هو اپیمای سفر به آفریقای جنوبی ر ساند آیا علاج واقعه قبل از وقوع تو سط مدیریتهای فو تبال می شو د؟ مدیریت همین توجه به نکات کوچک است آیا به آن می اندیشند؟ و باز تکرار می کنیم مدیرتها در مسائل بزر گ از مدیر یت موفق در مسائل کوچک به موفقیت می رسند

اضافه نمودن به : del.icio.us | Digg this story Digg | به دنباله ارسال كنيد Donbaleh | ارسال به بالاترين BalatarinAdd to your del.icio.us

نظر (0 تا كنون ارسال شده است):

نظر خود را اضافه كنيد comment

لطفا كد حك شده در تصوير را وارد كنيد :

  • email ارسال براي دوستان
  • print نسخه چاپي
  • Plain text نسخه متني
به اين مطلب امتياز دهيد
0
تبليغات








خبرگزاری پارس فوتبال با بیش از 180 هزار بازدید کننده در روز,تعداد محدودی آگهی تبلیعاتی برای این ستون می پذیرد.
جهت كسب اطلاعات بیشتر با واحد آگهی ها (تلفن های 02144043902 و 09122048562 و 09123030051)
تماس حاصل فرمایید.