- › خارج از محدوده - یاسر اشراقی
- › فوتبال برتر - جواد خیابانی
- › فراتر از نود - عادل فردوسی پور
- › یادداشت - اردشیر لارودی
- › نیش و نوش - تورج عاطف
- › زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
- › نگاه روز - علی عالی کردکلایی
- › هت تریک - سهیل نوری پناه
- › تک به تک - سعید قرایی
- › آفساید بی پرچم - چیا فؤادی
- › کنارگود - شهامت شکرنیا
- › از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
- › مستطیل سبز - علیجواد دهقان
- › دست نوشته های یک لمپن - علی باستانی
- › بین دونیمه - شهاب احمدی
- › فوتبال احساسی - عماد عطایی
- › کرنر - اردشیر طیبی
- › از پشت هجده قدم- نادر جهانفرد
- › دقیقه صفر - نیما شریفی
- › به رنگ ایران - آرلن گالوسیان
- › از دید آخرین بک - پیام قدسی
- › فراموشخانه - افشین اسدی
- › سکوی سرد - امیر غفاربیگی
- › فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
- › رادیکال - مانی غفار
- › تلنگر - حمید شایسته فرد
بخت بد با نیکبخت
مهدی طاهرخانی/ خبرگزاری پارس فوتبال دات کام.
پرسپولیس در صورتی تن به تساوی داد که فاصله چندانی با سه امتیاز این مصاف نداشت اما اعتماد به نفس بیش از اندازه نیکبخت و اصرار او بر ایستادن پشت ضربات پنالتی به راحتی هر چه تمام تر همه ارزو های پرسپولیس را در قزوین به باد فنا داد. مانیفست سر مربی جدید قرمزها چه چیز است؟ فقط ده دقیقه از دیدار پرسپولیس مقابل پیکان گذشته بود که افشین پیروانی از علاقه اش به فوتبال دهه شصت قرمزها پرده برداشت. اگر در زمان قطبی دقایق اولیه به شناخت از حریف و کنترل میانه میدان اختصاص داشت در عوض پیروانی ترجیح می داد برای غافلگیر کردن میزبان بیشترین فشار را در همین دقایق به آنها تحمیل کند. فقط سه دقیقه از اغاز گذشته بود که پاس طلایی نیکبخت به توره رسید و مهاجم مغضوب قطبی بازگشتش رابه ترکیب اصلی با یک گل هوشمندانه جشن گرفت. سیری ناپذیر. این بهترین تعریف است برای پرسپولیس که یک بر صفر از صدر نشین لیگ جلو افتاده بود. ماحصل این شجاعت پنالتی روی علی کریمی بود که شماره ده برای انکه تعداد گل های خود را افزایش دهد مثل همیشه توپ را جلو تر از سایرین برداشت و به بد ترین شکل ممکن آن را به هدر داد. پرسپولیس می خواست افشین قطبی را به دست فراموشی بسپارد بنابراین طبق دستور پیروانی انها همچنان برای گل دوم تلاش می کردند ابراهیمم توره که مقابل تیم سابقش از انگیزه مضاعفی بهره می برد می توانست در دقیقه 16 کار را تمام کند اما معمار با زیرکی توپ او ر ا با دست رد کرد و نه هدایت الله ممبینی صحنه را دید و نه هیچیک از بازیکنان میدان. هر چه سر مربی میهمان ارام و بدون ری اکشن در حوالی نیمکت پرسپولیس پرسه می زد اما در آن سو مدیر روستا با فریاد های تمام نشدنی اش تیم رابه سمت جلو سوق می داد. حملات سرخ ها از دقیقه بیست به بعد کمتر و کمتر شد و این فرصتی بود برای پیکان و تلافی نتیجه از دست رفته.حد فاصل دقایق 33 تا 37 همه چیز به یکباره برگشت و میزبان با دو گل ایمان حیدری و محمد رضا طهماسبی خودش را به عنوان تیم برنده معرفی کرد. عملکرد ضعیف سپهر حیدری در گل نخست و انفعال علیرضا حقیقی در گل دوم آن قدر مشهود و عیان بود که نه تنها پیروانی که حتی اگر کاپلو هم روی نیمکت نشسته بود هیچ چاره ای برای این اشتباهات مرگبار پیدا نمی کرد. تیمی که به زعم سر مربی اش حتما پیکان ر ا شکست می دهد اینک با نتیجه دو بر یک می باید وارد رختکن شود. اغاز نیمه دوم می توانست با سومین گل پیکان توام شود اما ضربه حیدری با بد شانسی محض به تیر دروازه برخورد کرد و حقیقی مثل اکثر صحنه های دیگر فقط یک نظاره گر محض بود.
بعد از این موقعیت خطرناک پرسپولیس همان گونه به بازی برگشت که انتظارش می رفت. خطای محمدی درون باکس هجده قدم، بهترین موقعیت را به وجود آورد تا توره بعد از شوت محکم باقری چهارمین گل این مصاف رابه نام خود ثبت کند . اما هنوز سرخ ها به سر منزل مقصود نرسیده بودند و این تنها پیروزی بود که عطش انهارا فرو کش می کرد . باز هم پنالتی و باز هم نیکبخت. اقای شماره ده دچار سو تفاهم بزرگی است او که پیش از این یک بار در فینال جام حذفی باضربه بدش پرسپولیس را از قهرمانی دور کرده بود برای بار دوم و با طمع تمام نشدنی ای پشت توپ قرار گرفت. برای او نه ابراهیم توره معنی داشت که دو گل زده بود و نه علی کریمی که برای نواختن ضربه اعلام امادگی کرده بود. علیرضا می خواست خودش رابه دایی نشان دهد اما باز هم ضربه اش را محمدی گرفت تا یک تنه او پرسپولیس را از کسب سه امتیاز محروم کند. پرسپولیس بیش از سی و پنج دقیقه فرصت جبران داشت اما رودربایستی پیروانی با باقری موجب شده بود کاپیتان کریم، میانه میدان را با پارک کنار منزلش اشتباه بگیرد و آزادانه قدم بزند ، بدون انکه تعویض شود البته اگر مصدومیت و خستگی باقری نبود مطمئنآ پیروانی راضی به تعویض او نمی شد سر مربی بی تجربه قرمزها حتی شهامت آن را نداشت که از پنالتی زنی مجدد نیکبخت جلوگیری کند. او دستانش را درون کت و شلور گران قیمتش کرده بود و تنها فکری که به ذهنش خطور می کرد به میدان فراخواندن بازیکن فصل قبل، برادرش بود. هادی نوروزی بازیکن فصب قبل داماش که با نظر مستقیم پیروانی، ناباورنه سر از پرسپولیس در اورده بود وارد میدان شد و چند موقعیت بکر را هم او از دست داد تا در دیداری که پیکان ده نفره به تساوی هم راضی بود در دقایق پایانی تا مرز گل سوم پیش روی کند .





Digg
Balatarin






نظر (4 تا كنون ارسال شده است):
جناب آقاي طاهرخاني الان وقت عقدهگشايي و لفاظي در مورد پرسپوليس نيست. تصميمات پيرواني در مورد ضربات پنالتي و نوروزي را مربيان باتجربه نيز همينگونه ميكيرند، ضمن آنكه پيكان تا انتهاي بازي يازده نفره بود.
كمي خودتان را كنترل كنيد و حساب بازيهاي قبلي و بعدي را هم داشته باشيد، چون مجالي داريد دليل نميشود كه با دلايل ژورناليستي و آبكي ديگران را به بيتجربگي متهم كنيد.
تا اين تيم و اين فوتبال دوستاني چون شما دارد نيازي به دشمن و دشمني ندارد.
با تشكر
1) سلام
2) در بازی پیکان و پرسپولیس (که نمی دانم آن را واقعاً تماشا کردید یا بعد از چرت نیمروز نتیجه اش را از دیگران پرسیدید) پیکان اصلاً 10 نفره نشد بلکه علی قربانی که پشت دروازه پیکان با کاور مشغول گرم کردن بود بعد از اعلام ضربه پنالتی، به دلیل ورود به زمین و اعتراض به داور کارت قرمز گرفت.
3) "کت و شلور گران قیمت" مربی هیچ ربطی به مسائل فنی ندارد (مگر آن که منظور دیگری داشته باشید، الله اعلم بذات الصدور!)
4) دادن پنالتی دوم به نیکبخت (که اگر بازی را دیده بودید، متوجه میشدید که دستورش مشخصاً از سوی نیمکت صادر شد) ریسکی بود که هر مربی دیگری هم که بود برای حمایت از بازیکن خود به آن دست میزد. گرفتن فرصت جبرانِ خراب کردن پنالتی از نیکبخت کمروحیه، و دادن آن به یک بازیکن دیگر (آن هم جلوی چشم آن همه تماشاگر و میلیونها بیننده تلویزیونی) به معنای گذاشتن اسلحه روی شقیقه نیکبخت و شلیک تیر خلاص به روحیه در حال احتضار او بود. اما این که نیکبخت از این فرصت هم استفاده نکرد بحث دیگری است!
5) کاش بیشتر توضیح میدادید که نیکبخت که با رای کمیته انضباطی 2 سال از بازی در تیم ملی محروم شده است، بر اساس کدام منطق و با چه انگیزه ای "می خواست خودش رابه دایی نشان دهد".
6) این درست که شما هم مانند همه هواداران پزسپولیس از این وضعیت ناراحت هستید ولی همه از نویسندگان ورزشی توقع دارند نقدها و نوشته هایشان صرفاً حرفه ای و به دور از احساسات باشد.
7) موفق باشید.
نظر خود را اضافه كنيد