- › خارج از محدوده - یاسر اشراقی
- › فوتبال برتر - جواد خیابانی
- › فراتر از نود - عادل فردوسی پور
- › یادداشت - اردشیر لارودی
- › نیش و نوش - تورج عاطف
- › زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
- › نگاه روز - علی عالی کردکلایی
- › هت تریک - سهیل نوری پناه
- › تک به تک - سعید قرایی
- › آفساید بی پرچم - چیا فؤادی
- › کنارگود - شهامت شکرنیا
- › از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
- › مستطیل سبز - علیجواد دهقان
- › دست نوشته های یک لمپن - علی باستانی
- › بین دونیمه - شهاب احمدی
- › فوتبال احساسی - عماد عطایی
- › کرنر - اردشیر طیبی
- › از پشت هجده قدم- نادر جهانفرد
- › دقیقه صفر - نیما شریفی
- › به رنگ ایران - آرلن گالوسیان
- › از دید آخرین بک - پیام قدسی
- › فراموشخانه - افشین اسدی
- › سکوی سرد - امیر غفاربیگی
- › فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
- › رادیکال - مانی غفار
- › تلنگر - حمید شایسته فرد
رحمان رضايي: پرسپوليس را به اوج ميرسانيم
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به موقعيت اين تيم در ليگ برتر، اميدوار است تا اين تيمش هر چه زودتر به جمع تيمهاي بالانشين جدول رده بندي برسد.
رحمان رضايي گفت: پرسپوليس در هفتههاي اخير امتيازات زيادي را از دست داده است، اما اين دليل نميشود كه نسبت به اين تيم نا اميدي به وجود بيايد، تيم ما بازيكنان خوبي را در اختيار دارد و اين مهمترين عاملي است كه پرسپوليس را نسبت به موفقيت اميدوار ميكند.
اين مدافع همچنين ادامه داد: تيمهاي حاضر در ليگ برتر با آمادگي خوبي وارد مسابقات شدهاند و همانطور كه ديده ميشود، بازيها با كيفيت بالايي در حال برگزاري است، اين موجب شده تا فوتبال باشگاهي روز به روز پيشرفت كند و تماشاگران نيز از تماشاي بازيهاي زيبا و با كيفيت لذت ببرند.
رضايي با اشاره به آماده نشدن كارت I T Cخود گفت: گمان نميكنم مشكل خاصي در اين رابطه به وجود بيايد، طبق قانون فيفا هر بازيكني دو هفته بعد از قرارداد با هر تيم باشگاهي، ميتواند در تركيب تيم جديدش به ميدان برود و من هم طبق اين قانون در اولين ديدار نيم فصل دوم ، ميتوانم پرسپوليس را برابر سايپا همراهي كنم.
مدافع سابق باشگاه ليورنو ايتاليا در مورد شايعههايي كه در رابطه با پيوستنش به پرسپوليس مطرح شده بود، اظهار داشت: واقعا نميدانم بر چه اساس عدهاي طوري وانمود ميكردند كه گويا قطبي اعتقادي به من نداشت و من از سوي مديريت باشگاه به او تحميل شدم .
رضايي افزود: اين درحالي است يك مربي بينالمللي كه سابقه كار در تيمهاي بزرگ و نشستن روي نيمكت جام جهاني را دارد، بيشتر از همه ميداند كه تجربه حضور در كالچو و هشت سال بازي در ايتاليا تا چه اندازه ارزشمند است و ميتواند به كارايي يك فوتباليست چقدر كمك كند.
وي همچنين در مورد تغيير و تحولات كادر مربيگري پرسپوليس گفت: به هر حال اتفاقاتي در تيم افتاد كه منجر به جدايي قطبي شد، اين مربي با قهرماني در ليگ هفتم، آن هم در شرايطي كه فيفا شش امتياز از تيم پرسپوليس كسر كرده بود، نشان داد كه مربي كار بلدي است و ميتوانست پرسپوليس را حتي در ليگ قهرمانان هم به موفقيت برساند.
رضايي همچنين با اشاره به انتخاب پيرواني به عنوان سرمربي پرسپوليس ادامه داد: اينكه يك پرسپوليسي قديمي كه مورد قبول بازيكنان و تماشاگران است، هدايت تيم را به عهده بگيرد، اتفاق مثبتي است، آقاي پيرواني مربي جوان و با انگيزهاي است كه به طور حتم براي موفق شدن تيم و تثبيت خود به عنوان يك مربي توانا از هيچ كوششي دريغ نخواهد كرد.
اين بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در مورد استقبال بازيكنان از مربيگري پيرواني گفت: در طول تمرينات مشخص است كه تك تك پرسپوليسي ها براي موفق شدن افشين پيرواني تلاش ميكنند ، به هر حال موفقيت يكي از پرسپوليسيهاي قديمي براي همه پرسپوليسيها مهم است و براي رسيدن به اين مهم، هر كاري كه لازم باشد را انجام خواهند داد.





Digg
Balatarin






نظر (0 تا كنون ارسال شده است):
نظر خود را اضافه كنيد