- › خارج از محدوده - یاسر اشراقی
- › فوتبال برتر - جواد خیابانی
- › فراتر از نود - عادل فردوسی پور
- › یادداشت - اردشیر لارودی
- › نیش و نوش - تورج عاطف
- › زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
- › نگاه روز - علی عالی کردکلایی
- › هت تریک - سهیل نوری پناه
- › تک به تک - سعید قرایی
- › آفساید بی پرچم - چیا فؤادی
- › کنارگود - شهامت شکرنیا
- › از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
- › مستطیل سبز - علیجواد دهقان
- › دست نوشته های یک لمپن - علی باستانی
- › بین دونیمه - شهاب احمدی
- › فوتبال احساسی - عماد عطایی
- › کرنر - اردشیر طیبی
- › از پشت هجده قدم- نادر جهانفرد
- › دقیقه صفر - نیما شریفی
- › به رنگ ایران - آرلن گالوسیان
- › از دید آخرین بک - پیام قدسی
- › فراموشخانه - افشین اسدی
- › سکوی سرد - امیر غفاربیگی
- › فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
- › رادیکال - مانی غفار
- › تلنگر - حمید شایسته فرد
ابراهيمي: براي حضور در كادر فني پرسپوليس با من مذاكره نكردهاند
مربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پيرواني بهترين گزينه براي سرمربيگري پرسپوليس بود و هيچكس با من براي حضور در كادر فني اين تيم مذاكره نكرده است.
ناصر ابراهيمي درباره شرايط حال حاضر پرسپوليس اظهار داشت: با تغييراتي كه ايجاد شد بهترين گزينه براي مربيگري افشين پيرواني بود و مطمئن باشيد كه او در آينده موفق خواهد شد.
وي با بيان اين كه پيرواني بايد مشاوران خوبي داشته باشد، ادامه داد: اين كه او در آينده موفق شود به خودش و باشگاه بستگي دارد. نيمكت بايد قويتر شود، البته افشين سابقه شاگردي من، پروين و مربيان خارجي را دارد و از تجربههاي خوبي برخوردار است.
ابراهيمي در باره اين كه گفته ميشود شايد از او در آيندهاي نزديك براي حضور در كادر فني پرسپوليس استفاده شود، عنوان كرد: كسي با من در اين مورد صحبت نكرده است. اهل بازار گرمي هم نيستم و هميشه خدمتگزار اين فوتبال و پرسپوليس بودهام. آدم واقع بيني هستم و دوست دارم كساني كه در هر تيمي زحمت مي كشند موفق شوند.
وي ادامه داد: نمي توانم بيكار بمانم و هم اكنون نيز با 30 ميليون تومان در بوشهر كار مي كنم تا آموخته هايم را به جوانان منتقل كنم.
مربي سابق تيم ملي در ارتباط با اين كه افشين قطبي با مبلغي كلان اين تيم را ترك كرد، گفت: هميشه براي او همه چيز فراهم بود. سال گذشته با بهترين امكانات مالي، بازيكنان خوب و مديريت عالي توانست تيمي را كه استيلي آن را آماده كرده بود، قهرمان كند.
وي اضافه كرد: قرار بود سال قبل قطبي را براي دستياري استيلي بياورند؛ اما نمي دانيم چه اتفاقاتي باعث مربيگري او در اين تيم شد. امسال هم همه چيز براي اين مربي فراهم بود. قبل از فصل افشين پيرواني و كماسي تيم او را آماده كردند و مدام هم در حال رفت و آمد به تهران و دبي بود.
ابراهيمي با اشاره به اين كه هميشه براي پرداخت حقوق به مربيان ايراني، بحث بي پولي مطرح مي شود، ابراز داشت: در چند سالي كه در پرسپوليس بودم در مجموع 50 ميليون تومان هم نگرفتم و هنوز هم از اين تيم طلبكار هستم.
سرمربي تيم دسته دومي ايرانجوان بوشهر تاكيد كرد: چرا بايد در حق مربيان داخلي تبعيض قائل شد. مگر پولي كه به مربيان خارجي داده ميشود، پول نيست كه براي پرداخت حقوق آنها مشكلي ندارند؟
وي با تاكيد بر اين نكته كه مديريت حرف اول را در ثبات تيم ها و عدم بروز مشكلات مي زند، تصريح كرد: در مورد دو باشگاه تهراني پرسپوليس و استقلال نمي توان به شخص خاصي ايراد گرفت چون سازمان تربيت بدني متولي اين دو باشگاه است.





Digg
Balatarin






نظر (0 تا كنون ارسال شده است):
نظر خود را اضافه كنيد