- › خارج از محدوده - یاسر اشراقی
- › فوتبال برتر - جواد خیابانی
- › فراتر از نود - عادل فردوسی پور
- › نیش و نوش - تورج عاطف
- › زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
- › نوشدارو - مهدی بذرافکن
- › دست نوشته های یک لمپن - علی باستانی
- › قاب بي رنگ - هومن كواكبي
- › تک به تک - سعید قرایی
- › کنارگود - شهامت شکرنیا
- › از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
- › مستطیل سبز - علیجواد دهقان
- › لذت فوتبال- نيما سبك روحيه
- › فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
- › بین دونیمه - شهاب احمدی
- › فوتبال احساسی - عماد عطایی
- › سکوی سرد - امیر غفاربیگی
- › رادیکال - مانی غفار
- › تلنگر - حمید شایسته فرد
فردوسي پور ۲۲دقيقه بعد از آغاز بازي براي گزارشگري به استاديوم رسيده بود
تيم پرسپوليس تنها نماينده كشورمان بود كه پس از حذف تيمهاي استقلال، سپاهان و صبا، ديگر نمايندگان كشورمان از ليگ قهرمانان آسيا، به تنهایی در رقابتهاي اين ليگ معتبر حضور داشت.
اين تيم پس از پشت سر گذاشتن تيمهايي از عربستان و قطر به عنوان تيم اول گروه دوم به مرحله بعدي صعود كرد و توانست جواز ديدار برابر بنياد كار تيم دوم گروه چهارم را كسب كند.
در شرايطي كه تك بازي پرسپوليس ايران در برابر بنيادكار ازبكستان از حساسيتهاي بالايي براي طرفداران و مردم فوتبال دوست كشورمان برخوردار بود و حكم مرگ و زندگي را براي تنها نماينده كشورمان داشت اما عادل فردوسي پور گزارشگر اين بازي ۲۲دقيقه پس از شروع رقابت اين دو تيم خود را به ورزشگاه ۱۰۰هزار نفري آزادي رساند و دليل ديركرد خود را ترافيك شديد ورزشگاه آزادي عنوان کرد.
در شرایطی که زمان وبرنامه ریزی جهت حضور به موقع بر سر برنامه های تلویزیونی در سراسر دنیا از جمله سیمای ملی کشورمان از مهمترین مسائل به شمار می رود باید منتظر ماند و دید که آیا این تاخیر از سوی عادل فردوسی پور مجری و گزارشگر توانمند قوتبال کشورمان با عواقبی برای وی روبرو می شود؟



Digg
Cloob
Balatarin

نظر (0 تا كنون ارسال شده است):
نظر خود را اضافه كنيد