- › خارج از محدوده - یاسر اشراقی
- › فوتبال برتر - جواد خیابانی
- › فراتر از نود - عادل فردوسی پور
- › نیش و نوش - تورج عاطف
- › زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
- › نوشدارو - مهدی بذرافکن
- › دست نوشته های یک لمپن - علی باستانی
- › قاب بي رنگ - هومن كواكبي
- › تک به تک - سعید قرایی
- › کنارگود - شهامت شکرنیا
- › از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
- › مستطیل سبز - علیجواد دهقان
- › لذت فوتبال- نيما سبك روحيه
- › فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
- › بین دونیمه - شهاب احمدی
- › فوتبال احساسی - عماد عطایی
- › سکوی سرد - امیر غفاربیگی
- › رادیکال - مانی غفار
- › تلنگر - حمید شایسته فرد
حمایت ویتنام از تغییرات لیگ حرفه ای
مدیر فنی بین دونگ قهرمان ویتنام گفت تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا برای بالا بردن سطح بازیهای باشگاهی قابل تقدیر است.
نگوین وان هیپ گفت: " تعیین جدول زمانی و مشخص کردن شرایط لازم به همه باشگاه ها انگیزه کافی داد تا برای تغییر از خود حرکت جدی نشان دهند".
" ما هم تمام تلاش خود را می کنیم که که شرایط لازم را بدست آوریم. در حال حاضر با شرکت های پیمانکار قرار داد بسته ایم و در حال انجام تغییرات هستیم".
مقامات رسمی بین دونگ در سمینار دو روزه مدیران باشگاه ها که در کوالالامپور برگزار شد شرکت داشتند.
باشگاه های ویتنام در ارزیابی های لیگ قهرمانان آسیا درجه C گرفتند که باید برای حضور در لیگ حرفه ای در بازی پلی آف با نمایندگان ای اف سی کاپ شرکت کنند.
سمبنار مدیران باشگاه ها با حضور نزدیک به 160 نماینده از 14 کشور آسیایی در روز های سه شنبه و چهارشنبه این هفته در هتل هیلتون شهر کوالالامپور برگزار شد.
مدیریت استراتژیک، روش های ارتباطات با رسانه ها ، بازاریابی و روش های افزایش درآمد در بحث های مطرح شده بررسی شد.



Digg
Cloob
Balatarin


نظر (0 تا كنون ارسال شده است):
نظر خود را اضافه كنيد