![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | لیست کاربران | گروه های دسته جمعی | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
Guest
|
نمایشگاه بین المللی تهران-سالن 15- غرفه ؟؟ (یاسر خان گفتن غرفه چهل، شما هم بگین چهل! خوبیت نداره...)
از 24 تا 31 اردیبهشت نمایشگاه رسانه های دیجیتال و نرم افزار های چند رسانه ای برگزار میشه که بچه های پارس فوتبال هم مطابق معمول، به صورت سه شیفته پذیرای سیل مشتاقان و سینه چاکان خواهند بود. از ساعت 9 صبح تا شش بعد از ظهر می توانید از غرفه پارس فوتبال دیدن کنید، فقط خواهشی داریم:«برای بازدید ، لطفا نوبت را رعایت فرمایید!» برخی از مزایای بازدید از غرفه پارس فوتبال: ملاقات با چهره های مشهور ورزشی و سیاسی ملاقات با نویسندگان سایت و تفهیم انتقاد به آنها! برگزاری لیگ Pes و خواباندن کل مدعیان! خوردن شکلات آیدین مغزدار در طعم های مختلف تماشای پوستر روبرتو باجو در ابعاد گنده و هزاران سورپرایز بزرگ دیگر... |
|
|
#2 |
|
Guest
|
واقعیه؟؟
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
گوشه ای از سرپرایز های روز سوم (روز دوم بازدید عمومی):
نخستین مهمان غرفه، یک شخصیت سیاسی است. فردا [برای نمایش لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای ثبت نام کلیک بکنید]، معاون سابقِ رئیس جمهور سابق! مهمان غرفه پارس فوتبال خواهند بود. همچنین دوستان در تلاش هستند تا امکان تماشای مستقیم بازی ایران و استرالیا را فراهم کنند. اینترنت سالن امروز قطع بود و نشد از اونجا چیزی بنویسیم. از فردا می توانید اخبار لحظه به لحظه نمایشگاه به همراه فایل صوتی و عکس را، از این تاپیک دنبال کنید. البته شنیدن کی بود مانند دیدن؟! |
| 3 کاربر از پست مفید سپاس کرده اند . |
|
|
#4 | ||||||||
|
سرمربی
سپاس ها: 3,040
سپاس شده 3,596 در 1,156 پست
![]() |
راس میگه این اردشیره!
![]() بچه ها بیاین تماشا ![]() منم ایشالا فردا تلپم اونجا
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید Don Bandini سپاس کرده است . |
|
|
#5 | ||||||||
|
مدیر کل خبرگزاری پارس فوتبال
پرچم کشور من:
سپاس ها: 180
سپاس شده 1,338 در 410 پست
![]() |
با تشكر از پسر نیك پارس فوتبال باید عرض شود سالن ما سالن 14 هست و شماره غرفه 40.(این چیزی است كه در برگه معرفی نامه به ما دادند)
از در ورودی سالن 14 كه وارد می شوید مقابلتان غرفه سایت تبیان است و در پشت آن غرفه خبر گزاری پارس فوتبال |
||||||||
|
|
| 4 کاربر از پست مفید Parsfootball سپاس کرده اند . |
|
|
#6 | |||||||||
|
مدیر باشگاه
تیم محبوب : Real madrid-Perspolis-Dortmund-Roma
بازیکن محبوب : Owen-Daei-Casillas-Ramos
سپاس ها: 13,401
سپاس شده 13,365 در 4,915 پست
![]() |
نقل قول:
كاشكی منم ایران بودم
|
|||||||||
|
|
| 2 کاربر از پست مفید Siyavoush سپاس کرده اند . | Mahya Tanha (15-05-2007), soshiant (16-05-2007) |
|
|
#7 | ||||||||
|
بازیکن ذخیره طلایی
تیم محبوب : پرسپولیس - Deutschland - Bayern München
بازیکن محبوب : بهروز رهبری فرد - Oliver Kahn - Martin Demichelis
سپاس ها: 152
سپاس شده 85 در 42 پست
![]() |
یه خبر منتشر نشده:
می گن یاسر اشراقی روز شنبه با یك دكوراتور حرفه ای تماس گرفته و ازش خواسته روز یكشنبه بره و دكوراسیون غرفه رو بچینه و نظارت داشته باشه اما متاسفانه شخص مذكور این دعوت رو قبول نكرده و دست جناب اشراقی و دوستان رو تو پوست گردو گذاشته... در پایان پیام این ارسال این است كه اگر رفتید و دیدید غرفه خیلی بد چیده شده بدانید كه از نبودن یك دكوراتور خوب رنج می برند! پایان خبر
|
|
| 4 کاربر از پست مفید Mahya Tanha سپاس کرده اند . |
|
|
#8 | ||||||||
|
مدیر باشگاه
تیم محبوب : F.C.BARCELONA
بازیکن محبوب : CARLES PUYOL
پرچم کشور من:
سپاس ها: 36,476
سپاس شده 45,028 در 9,462 پست
![]() |
خیلی دوست دارم یه سر بزنم اونجا...
فكر كنم بدجوری حال بده.
|
|
|
|
#9 | ||||||||
|
سرمربی
تیم محبوب : سپاهان
سپاس ها: 5,534
سپاس شده 7,224 در 2,451 پست
![]() |
کاشکی میتونستم برم
اگه تهران بودم حتما می رفتم البته نه برای شکلاتش!
قرارمون یادت نره . . . To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
||||||||
|
|
|
|
#10 | ||||||||
|
بازیکن ذخیره
تیم محبوب : AC Milan , AS Roma , Italy , Argentina ,
بازیکن محبوب : Totti , Pirlo , Cannavaro , Maldini , shevchenko , Nekoonam , Zizo , Messi ,
سپاس ها: 366
سپاس شده 140 در 66 پست
![]() |
|
||||||||
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید soshiant سپاس کرده است . |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |