![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | لیست کاربران | گروه های دسته جمعی | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#731 | |||||||||
|
بازیکن اصلی تیم
تیم محبوب : پرسپوليس-بارسلونا-منچستر
بازیکن محبوب : ليونل مسي-دي كانيو-كانتونا
پرچم کشور من:
سپاس ها: 6,274
سپاس شده 6,645 در 1,989 پست
![]() |
نقل قول:
اون شئ رو هم من اصلا قبول ندارم كه چيز خطرناكي بوده. ضمن اينكه اين رأي در مورد بازي سپاهان پرسپوليسه. تماشاگراي پرسپوليس در حين و قبل از بازي چي پرتاب كردند؟؟؟؟!!!! خب يكي يا 10000 تا! بالاخره خسارت اونايي رو قبلا گرفتن رو هنوز جاش صندلي نكاشتن! ولي واقعا طبقه اول مثل رديف دندوناي يه پيرمرد شده بود! ![]() قبول دارم كه حركت خيلي زشتي بود شكستن صندلي ها. اما جزيمه اش محروميت از بازي خانگي نيست!
|
|
|
|
#732 | |||||||||
|
پیشکسوت انجمن
تیم محبوب : Real madrid-Perspolis-Dortmund-Roma
بازیکن محبوب : Owen-Daei-Casillas-Ramos
سپاس ها: 13,603
سپاس شده 13,259 در 4,907 پست
![]() |
نقل قول:
خب درسته برای این بازی هست ولی میشه با دید قبلی و با توجه به اینكه طرفدار پرسپولیس سابقه قبلی داره این حكم رو داد. از نظر من جریمش بعد از این همه مدت محرومیت هستش.به هر حال نظر تو اینه و قطعا قابل احترام هستش:wink_smile:
|
|||||||||
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید Siyavoush سپاس کرده است . | Meysam (03-06-2008) |
|
|
#733 | ||||||||
|
ریش سفید انجمن
مربی محبوب : Sir Alex Ferguson
بازیکن محبوب : Cristiano Ronaldo
پرچم کشور من:
سپاس ها: 3,650
سپاس شده 15,468 در 5,120 پست
![]() |
به نظر من رای كاملا ناعادلانه و به سود سپاهان بود. دلیل صدور چنین رایی هم مشخصه. جلوگیری از جنجال ساكت و دار و دسته اش!
|
|
|
|
#734 | ||||||||
|
پیشکسوت انجمن
سپاس ها: 5,843
سپاس شده 6,257 در 1,507 پست
![]() |
این تاپیك به كتابخونه منتقل شد!
اندکی صبر سحر نزدیک است هر دم این بانگ برآرم از دل وای این شب چقدر تاریک است! خنده ای کو که به دل انگیزم ؟ قطره ای کو که به دریا ریزم ؟ صخره ای کو که بدان آویزم ؟ مثل این است که شب نمناک است دیگران را هم غم هست به دل غم من لیک غمی غمناک است !
|
||||||||
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|