![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | لیست کاربران | گروه های دسته جمعی | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
Guest
|
حتمن فینال لیگ قهرمانان رو دیدید، باز هم کاکا در جشن قهرمانی تیمش از لباسی استفاده کرد که بر روش شعار مذهبی نوشته شده بود. این چندمین باری بود که کاکا این کار رو انجام میداد . استفاده از شعارهای مذهبی بر روی لباس و یا زیر پیراهن ورزشی، معمولن در دنیای امروز کاری غیر عادی به شمار میآد و کمتر دیده میشه که یک ورزشکار این کار رو انجام بده .
در ایران ما نمونههای زیادی داریم که کاری مشابه کاکا انجام میدهند، و شناختهشده ترین ورزشکاری هم که این کار رو انجام میده، حسین رضازاده هست. البته کار رضازاده به ورزشکارای دیگه هم سرایت کرده و این در بین ملیپوشان دیگر رشتهها هم دیده شده. البته حتمن احتیاجی نیست که یک ورزشکار از لباسی با شعارهای مذهبی استفاده کنه و بعدن عنوان کنه که در اون لحظه امداد غیبی شخصی خاص بهش کمک کرده. خیلی از فوتبالیستهای مسیحی وقتی بازی شروع میشه یا گلی به ثمر میرسه، صلیبی میکشند و یا با بالا بردن دستهاشون از خدا تشکر میکنن و شکرگزاری از خدا میتونه تو همین حرکت خلاصه بشه و نشوندادن زیرپیراهنی که با شعار مذهبی همراه باشه کار زایدی به نظر برسه. بحثی که میخوایم اینجا شروع کنیم اینه دیدن زیرپیراهنی با شعارهای مذهبی در لحظات شادمانی ورزشکاران را حالتی طبیعی میدونید و یا این کار رو ریاکارانه تشخیص میدید؟ امیدوارم که موضوع به خوبی برای بحث آماده شده باشه و بحث هم به طرف سیاست یا توهین به مذهب کشیده نشه و از شما می خوام كه نظرات شخصی خودتون رو با احترام به همگان بیان کنید. از سیاوش خان هم تشکر میکنم که اجازهی بحث روی این موضوع رو به من دادند. |
| 9 کاربر از پست مفید سپاس کرده اند . | barça (30-05-2007), Masoud_A (29-05-2007), omid (29-05-2007), Real Madrid C.F (28-07-2008), ricardo kaka (20-12-2008), Siyavoush (30-05-2007), soccerlover (29-05-2007) |
|
|
#2 | ||||||||
|
بازیکن اصلی تیم
تیم محبوب : فجر-برق-مرصاد-بارسلون-چلسی!!
بازیکن محبوب : طالب لو-رونالدینیهو
سپاس ها: 353
سپاس شده 359 در 193 پست
![]() |
سلام تاپیك جالب و بسیار خطرناكیه
![]() نظرذ من اینه كه همه رو نمیشه به 1 چشم دید نمیشه 1 نظر كلی رو به همه تعمیم داد شخص داریم تا شخص
|
|
|
#3 | ||||||||
|
Banned
سپاس ها: 4,439
سپاس شده 3,632 در 1,333 پست
![]() |
این موضوع می تونه بحث جالبی باشه.
نظر من اینه که ورزش یک مقوله کاملا جدا با مذهبه و ورزشکارها نباید از شعارهای مذهبی استفاده کنن. در مورد نمونه ی معروف ایرانی فکر می کنم ایشون به دلیل ضعف فرهنگی این کار رو میکنن. خب دیگران هم نظر بدن تا امکان تبادل فکر به وجود بیاد. |
||||||||
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
کمک مربی
تیم محبوب : ذوب آهن.سپاهان.بایرن مونیخ
بازیکن محبوب : Oliver Kahn
سپاس ها: 593
سپاس شده 4,366 در 1,741 پست
![]() |
آقای رضا زاده كه از این راه نون در میارند, پس نمیدونم توی چه قابی باید كار ایشون رو قرار داد؟
The tears of the world are a constant quantity. For each one who begins to weep somewhere else another stops. The same is true of the laugh. Let us not then speak ill of our generation, it is not any unhappier than its predecessors. Let us not speak well of it either. Let us not speak of it at all. It is true the population has increased
|
||||||||
|
|
| 5 کاربر از پست مفید Masoud_A سپاس کرده اند . | barça (30-05-2007), Sir Bob Paisley (31-05-2007), KAMRAN21 (29-05-2007), Kian-S (31-05-2007), Real Madrid C.F (28-07-2008) |
|
|
#5 | ||||||||
|
Banned
سپاس ها: 4,439
سپاس شده 3,632 در 1,333 پست
![]() |
|
||||||||
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
سرمربی
سپاس ها: 3,040
سپاس شده 3,238 در 1,043 پست
![]() |
به نظر من عقاید هر كس توی دل خودش باشه بهتره... یادتونه ابراهیم تقی پور و دوستانش بعد از گل شروع كردن به سینه زنی؟؟ به نظر من افتضاح بود!
البته باید به این نكات هم توجه كرد كه طرف 1- چه كاری انجام میده 2- چطوری انجامش میده 3- اون شخص كیه و در چه جایگاهی قرار داره 4- كجا داره اون كار رو انجام میده... و 5- چقدر این كار رو تكرار می كنه! همین پنجمی خیلی مهمه! الان كاری كه رضازاده میكنه رو همیشه داریم میبینیم. به نظر من اگه همیشه بخواد حرف دلش رو فریاد برنه، كار خودش رو لوث كرده... این نظر منه و فكر می كنم كه ارزش كارش اینطوری میاد پایین. همیشه نباید فریاد زد. اعتقادات رو در عمل هم میشه نشون داد. متشكرم
|
|
| 8 کاربر از پست مفید Don Bandini سپاس کرده اند . | barça (30-05-2007), hrithik (29-05-2007), InTeR (29-05-2007), Kian-S (31-05-2007), Masoud_A (29-05-2007), SePaNtA MiNoO (29-05-2007), Real Madrid C.F (28-07-2008), soshiant (29-05-2007) |
|
|
#7 | |||||||||
|
کمک مربی
تیم محبوب : ذوب آهن.سپاهان.بایرن مونیخ
بازیکن محبوب : Oliver Kahn
سپاس ها: 593
سپاس شده 4,366 در 1,741 پست
![]() |
نقل قول:
The tears of the world are a constant quantity. For each one who begins to weep somewhere else another stops. The same is true of the laugh. Let us not then speak ill of our generation, it is not any unhappier than its predecessors. Let us not speak well of it either. Let us not speak of it at all. It is true the population has increased
|
|||||||||
|
|
| کاربر روبرو از پست مفید Masoud_A سپاس کرده است . | Don Bandini (31-05-2007) |
|
|
#8 | ||||||||
|
مدیر باشگاه
بازیکن محبوب : Kaka
سپاس ها: 7,635
سپاس شده 11,777 در 3,258 پست
![]() |
به نظر من همچین كاری نمایدن هستش و تقریبا نشون دهنده ی توجه اون ورزشكار به مساب مختلف هست
مثلا رائول وقتی گل میزنه حلقه ی ازداوجش رو میبوسه آدریانو وقتی گل میزنه به پدرش تقدیم میكنه كاكا وقتی گل میزنه دستهاش رو بالا میبره و خدا رو شكر میكنهو ... این حركات كه نشون دهنده ی باور ها و ارزش ها ی شخصیه اون بازیكنه
|
|
| 5 کاربر از پست مفید KAKA سپاس کرده اند . | The Psychotic Eyes (30-05-2007), Don Bandini (29-05-2007), SePaNtA MiNoO (29-05-2007), ricardo kaka (20-12-2008) |
|
|
#9 | ||||||||
|
بازیکن اصلی تیم
تیم محبوب : اینترمیلان_تراکتورسازی_چلسی_والنسیا_ بارسلونا_نیوکاسل
بازیکن محبوب : خاویر زانتی
سپاس ها: 492
سپاس شده 257 در 184 پست
![]() |
كاری به درست یا غلط بودنش ندارم ولی در جواب سوال باید بگم بستگی داره كی رو بگین بعضی ها به خاطر ریاكاری این كار رو می كنن بعضی ها هم نه.
|
|
|
#10 | |||||||||
|
مدیر باشگاه
بازیکن محبوب : Kaka
سپاس ها: 7,635
سپاس شده 11,777 در 3,258 پست
![]() |
نقل قول:
سعید این پستت خیلی كلیه . خب مثلا این 5 تا كه میگی مهمه باید چطور باشن . چه شرایطی داشته باشن ؟ همین كه مثلا بگی مهمه كه نمیشه از صحبتت نتیجه گیری كرد كه
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|