خانه| پیش بینی نتایج لیگ برتر | تبلیغات | تبادل بنر | همکاری با ما | جدول ونتایج لیگ برتر | بازی | گالری عکس | ارتباط با ما | سایت قدیمی | ورود خبرنگاران | سایت را صفحه خانگی کنید | افزودن به لیست موردعلاقه
  جستجوی سایت     » جستجوی پیشرفته/Advanced Search
Main Menu
بایگانی اخبار
د س چ پ ج ش ی
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
RSS
خبرنامه
نظرسنجی: در دوره هفتم لیگ برتر
سپاهان
پرسپولیس
استقلال
صبا باتری
استقلال اهواز
ابومسلم
سایپا
پاس همدان
مقاومت شهيد سپاسي

آگهی و تبلیغات

مباحث انجمنها


ParsFootball Banner Test


مصطفي آجورلو از حضور در انتخابات فدراسيون فوتبال انصراف داد

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

مصطفي آجورلو كه در مرحله‌ي اول ثبت‌نام انتخابات فدراسيون فوتبال كانديداي رياست فوتبال شده بود، پس از تعويق انتخابات از ثبت‌نام مجدد براي مرحله‌ي دوم اين انتخابات انصراف داد.

آجرلو در بيانيه‌اي که نسخه‌اي از آن در اختيار ايسنا قرارگرفت،دلايل اين انصراف را اعلام كرده است. وي در بخشي از اين بيانيه آورده است:« فوتبال ايران طي 2 سال گذشته با چالش‌هاي متفاوت و متعددي روبرو شده که ضمن مستهلک نمودن دستگاه اجرايي ورزش کشور، هزينه‌هاي فراواني را براي سازمان تربيت ‌بدني ايجاد کرده است. نزاع ميان فدراسيون فوتبال و سازمان تربيت ‌بدني، تعليق فدراسيون‌ فوتبال کشور، تغيير اساسنامه و... عمده دل‌مشغولي دستگاه اداره‌ کننده ورزش کشور در طول اين 2 سال بوده است که متأسفانه حاصل آن فراموش شدن مباحث پايه‌اي فوتبال از جمله توسعه‌گرايي، حرکت به سمت فوتبال حرفه‌اي و در عوض حذف تيم‌ملي ايران از رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا، حذف از رقابت‌هاي مقدماتي المپيک پکن، حذف استقلال از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان و تزلزل ارکان اجرايي فوتبال کشور در تصميم‌گيري بوده است».

آجرلو در ادامه با انتقاد از سازمان تربيت‌بدني آورده است: اينجانب با برآورد دقيق از آ‌راي اعضاي مجمع عمومي فدراسيون فوتبال به پيروزي خود اطمينان داشته و دارم اما شرکت و پيروزي بنده در انتخابات با توجه به سابقه عملکرد سازمان ورزش موجب مي‌گردد که در امور اجرايي فدراسيون خلل وارد گردد و در نهايت حساسيت نهادهاي بين‌المللي نسبت به فوتبال کشور برانگيخته شود که اين فرآيند به سود فوتبال کشورم نخواهد بود».

وي در ادامه آورده است:« با توجه به جميع جهات و مفروضات موجود، آموزه‌هاي ديني و ملي مرا مکلف مي‌نمايد تا وحدت ملي کشور را مقدم بر همه منافع قرار دهم. براين اساس با تبعيت از تدابير مقام معظم رهبري مبني بر ايجاد اتحاد ملي و انسجام اسلامي و به منظور پيشگيري از بروز هرگونه خسارت احتمالي به فوتبال کشور تصميم گرفته‌ام که در انتخابات 15 آذرماه فدراسيون فوتبال حاضر نشوم».

آجورلو در بخش پاياني اين بيانيه نيز آورده است:« در پايان لازم مي‌دانم ضمن تقديراز مردم عزيز کشورم، جامعه فوتبال و رسانه‌هاي گروهي که در طول اين مدت موجب دلگرمي و حمايت از اينجانب را فراهم آوردند از لطف دوستان عزيزم در باشگاه‌هاي فوتبال کشور و هيأت‌هاي فوتبال استاني و تمامي دوستاني که در معرض تهديد و تغيير قرار گرفتند تقدير نمايم و از اعتماد جامعه بزرگ فوتبال که آن را ميراثي گرانبها و ارزشمند و عهدي براي خدمت به ايران اسلامي مي‌دانم، تشکر نمايم و تضمين دهم که نسبت به برقراري ارزش‌هاي عميق ديني و ملي در ورزش کشور و توسعه و پيشرفت آن از هيچ خدمتي فروگذار نکنم و هرگز اعتماد جامعه بزرگ فوتبال را دستاويزي براي منافع فردي و شخصي قرار ندهم».




سایر اخبار

» افشاگریهای فخرالدين بگوويچ از جام جهانی: علي كريمي يك ترسوي واقعي بود،دايي يك ورزشكار بزرگ است !
Quds Daily / Feb 16,2008
» /سيزدهمين جام ملت‌هاي اروپا/
Parsfootball / Mar 08,2008
» دور دنيا با امپراطور؛ زندگي با مادرخوانده ايراني و باغباني آمريكايي
Parsfootball / Nov 24,2007
» برنامه تیم ملی،ناموس تیم ملی!
اردشیر لارودی / Apr 23,2007
» معيني و دستاوردهاي سفر به اجلاس اتحاديه‌ي مربيان اروپا
Sam-Forouhesh / Nov 13,2006
امتیاز به این خبر
(مجموع 0 رای)

comment نظرات (0 ) 

ستون خبرنگاران

رادیو پارس فوتبال
مقاله و تحلیل
اخبار داخلی خبرگزاری پارس فوتبال
Audio/Video Gallery
خارج از محدوده - یاسر اشراقی
فوتبال برتر - جواد خیابانی
فراتر از نود - عادل فردوسی پور
یادداشت - اردشیر لارودی
نیش و نوش - تورج عاطف
زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
تک به تک - سعید قرایی
بین دونیمه - شهاب احمدی
کنارگود - شهامت شکرنیا
فوتبال احساسی - عماد عطایی
به رنگ ایران - آرلن گالوسیان
نگاه روز - علی عالی کردکلایی
مستطیل سبز - علیجواد دهقان
از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
فراموشخانه - افشین اسدی
سکوی سرد - امیر غفاربیگی
آفساید بی پرچم - چیا فؤادی
فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
رادیکال - مانی غفار
تلنگر - حمید شایسته فرد
پربیننده ترین ها