خانه| پیش بینی نتایج لیگ برتر | تبلیغات | تبادل بنر | همکاری با ما | جدول ونتایج لیگ برتر | بازی | گالری عکس | ارتباط با ما | سایت قدیمی | ورود خبرنگاران | سایت را صفحه خانگی کنید | افزودن به لیست موردعلاقه
  جستجوی سایت     » جستجوی پیشرفته/Advanced Search
Main Menu
بایگانی اخبار
د س چ پ ج ش ی
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
RSS
خبرنامه
نظرسنجی: در دوره هفتم لیگ برتر
سپاهان
پرسپولیس
استقلال
صبا باتری
استقلال اهواز
ابومسلم
سایپا
پاس همدان
مقاومت شهيد سپاسي

آگهی و تبلیغات

مباحث انجمنها


ParsFootball Banner Test


هاشمیان:من نبايد نگران تيم ملي باشم، مسوولان به فكر باشند

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

دوست دارم شرايط تيم جديد را تجربه كنم

 

بازيكن ايراني تيم فوتبال هانوفر گفت: در حال حاضر تنها تمرين مي‌كنم و اين كه آيا به من بازي بدهند يا ندهند به من مربوط نيست.

وحيد هاشميان  در رابطه با وضعيتش در تيم هانوفر اظهار كرد: هم اكنون در شرايط بسيار خوبي قرار دارم، متاسفانه از هفته‌ي ششم به بعد شانس بازي پيدا نكردم. اما، در دو ديدار اخير هانوفر توانستم براي دقايقي براي تيم بازي كنم. در بازي با هانزاروستوك زماني كه به ميدان آمدم، بازي بدون گل در جريان بود و حتي مي‌توانستم گل اول تيمم را به ثمر برسانم، ولي بدشانس بودم. با اين حال بر روي گل دوم تاثيرگذار بودم و گل سوم با پاس من شكل گرفت. فكر مي‌كنم با توجه به زمان اندك حضورم در بازي‌هاي اين فصل هانوفر آمار يك گل زده و يك پاس گل آمار چندان بدي نباشد. با وجود اين در حال حاضر تمام تمركزم بر روي دو بازي آخر تيم است و تلاش خواهم كرد تا بتوانم براي تيمم مثمرثمر باشم.

وي درباره‌ي وضعيت اين فصل رقابت‌هاي بوندس ليگا گفت: در رقابت‌هاي امسال بعضي از تيم‌ها ضعيف ظاهر شدند. به طور مثال نورنبرگ، اشتوتگارت و دورتموند چنين وضعيتي دارند. بسياري پيش از فصل بر روي اين تيم‌ها حساب باز كرده بودند. تيم‌هايي مانند ولفسبورگ و هرتابرلين در فصل نقل و انتقالات ضعف كار كردند و نتوانستند تاكنون نتايج خوبي كسب كنند. ما نيز بازيكنان خوبي در اختيار داريم و من معتقدم اگر هجومي‌تر بازي مي‌كرديم مي‌توانستيم نتايج بهتري كسب كنيم. با دو برد يا با دو باخت شرايطمان به كلي در جدول تغيير مي‌كند. بايد در آخر هفته‌ي سي و چهارم تمركز كنيم. شايد سال ديگر در هانوفر نباشم اما هم اكنون هانوفر تيم من است و دوست دارم هانوفر خوب نتيجه بگيرد و اگر قرار است از هانوفر جدا شوم با خاطره‌اي خوش اين تيم را ترك كنم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا قرار است در پايان اين فصل از هانوفر جدا شوي؟ گفت: تاكنون صحبتي نشده است. با اين حال فوتبال است. من در مدت نه سالي كه در بوندس‌ليگا بازي كردم چهار تيم را عوض كردم و هميشه دوست دارم تيم‌هاي ديگر را تجربه كنم. دوست دارم شرايط يك تيم جديد را نيز تجربه كنم.

هاشميان درباره‌ي ترافيك در خط حمله‌ي هانوفر گفت: تيم ما پنج بازيكن مهاجم دارد اما با يك مهاجم بازي مي‌كند كه اين سهميه نيز بيشتر مواقع به "هانكه" ملي‌پوش هانوفر مي‌رسد و او در اولويت است و اين رقابت را سخت مي‌كند. به تازگي شنيده‌ام كه باشگاه در فكر خريد "شلاودراف" است. او بازيكن خود هكينگ بوده است و طبيعي است كه او با بازيكنان قديمي خود راحت‌تر است، با اين حال اين مسايل به من ارتباطي ندارد. بهترين تمرينات را انجام خواهم داد و از كوچكترين شانس‌ها براي رسيدن به تركيب اصلي تيم استفاده مي‌كنم. من بايد تلاش كنم اما اين كه آنها به من بازي بدهند يا نه به من مربوط نيست و من حرفه‌اي فكر مي‌كنم.

هاشميان در پاسخ به اين سوال كه آيا پيشنهاد مونشن گلادباخ و كلن براي جذب شما صحت دارد يا خير؟ گفت: در حال حاضر تمام تمركزم بر روي بازي‌هاي هانوفر است و غير از اين به چيز ديگري فكر نمي‌كنم.

وي درباره‌ي بازي شنبه برابر وردربرمن گفت: قطعا بازي مشكلي برابر وردربرمن خواهيم داشت. برمن فوتبال را زيبا بازي مي‌كند و فرقي نمي‌كند كه حريف مقابل رئال مادريد است يا هانوفر. آنها هميشه تهاجمي، مدرن و كلاسيك بازي مي‌كنند. اميدوارم كه بتوانيم مساوي و حداقل امتياز را از اين ديدار كسب كنيم.

هاشميان در بخش ديگري از گفت‌وگوي خود با ايسنا درباره‌ي بلاتكليفي تيم ملي فوتبال گفت: تا آنجا كه مي‌دانم مهمتر از مربي رييس فدراسيون است و اين رييس فدراسيون است كه براي تيم‌هاي ملي برنامه‌ريزي مي‌كند. معتقدم كه بايد ابتدا انتخابات را برگزار كنيم. فوتبال رشته‌ي مورد علاقه‌ي مردم ايران است و مي‌تواند جوانان ايراني را به خود مشغول كند. بايد انتخابات فدراسيون فوتبال را هرچه زودتر برگزار كنيم و تا تعليق نشده‌ايم بايد راه چاره پيدا كنيم. با اين حال معتقدم مربي تيم ملي نبايد تنها اسم خارجي داشته باشد بلكه ما به مربي‌هاي بزرگي مانند تراپاتوني و كاپلو نياز داريم.

وي در پاسخ اين سوال كه آيا انتخاب سرمربي پيش از مشخص شدن رييس فدراسيون عاقلانه است يا خير؟ به ايسنا گفت: به نظر من بايد فوتبال ما مشخص كند كه دنبال چه سبك و روشي است. نمي‌توانيم به عنوان مثال براي تيم جوانان از جامائيكا مربي بياوريم، براي اميد از سوئد و براي بزرگسالان از ايتاليا. بايد ببنيم فوتبال ما به كدام كشورها نزديك‌تر است. فكر مي‌كنم مربياني از كشورهاي هلند يا آلمان كه فوتبال‌شان براساس نظم و برنامه است به سود تيم ملي خواهد بود. در عين حال معتقدم رييس فدراسيون فوتبال بايد سرمربي را انتخاب كند و انتخاب سرمربي پيش از برگزاري انتخابات درست نيست. چرا كه در صورتي كه تيم نتيجه نگيرد ممكن است رييس فدراسيون آينده از زير مسووليت شانه خالي كند.

هاشميان افزود: من يك بازيكن تيم ملي هستم و مسوولان بايد بيشتر از من نگران تيم ملي باشند. وظيفه من اين نيست كه نگران باشم چرا كه به من ارتباطي ندارد. اما به عنوان يك ايراني و علاقه‌مند نگران اين وضعيت هستم. يك سال و نيم است كه ما رييس فدراسيون نداريم و نبايد اجازه دهيم بيشتر از اين فوتبال ما متضرر شود.

وي در پايان درباره‌ي قرعه‌كشي رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني و همگروهي ايران با تيم‌هاي امارات، سوريه و كويت گفت: ما بارها با اين تيم‌ها بازي كرده‌ايم. سبك فوتبال امارات و كويت شبيه هم است اما، سوريه‌اي‌ها بازي را فيزيكي‌ها و با اخلاق‌تر بازي مي‌كنند. هر چند كه در گروه مشكلي قرار نگرفته‌ايم اما در صورت دست كم گرفتن حريفان دچار مشكل خواهيم شد




سایر اخبار

» دور دنيا با امپراطور؛ زندگي با مادرخوانده ايراني و باغباني آمريكايي
Parsfootball / Nov 24,2007
» مصاحبه با سرمربی تیم ملی|قلعه‌نويي: ما شاهكار كرديم
رضا فیض آبادی / Jul 29,2007
» آقای كاظمی;كرمان تماشاگرنما دارد ؟كرمان تماشاگرنما ندارد؟!
saeed_gharaee / Nov 01,2007
» از مينيكس تا ايشي‌زاكي!مطلبی ظنر از احوالات فوتبال ایران!
چیا فؤادی / Feb 20,2008
» گفت‌وگوي امير پوريا با مسعود كيميايي درباره فوتبال...
Donyaye Football / Apr 28,2008
امتیاز به این خبر
(مجموع 0 رای)

comment نظرات (0 ) 

ستون خبرنگاران

رادیو پارس فوتبال
مقاله و تحلیل
اخبار داخلی خبرگزاری پارس فوتبال
Audio/Video Gallery
خارج از محدوده - یاسر اشراقی
فوتبال برتر - جواد خیابانی
فراتر از نود - عادل فردوسی پور
یادداشت - اردشیر لارودی
نیش و نوش - تورج عاطف
زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
تک به تک - سعید قرایی
بین دونیمه - شهاب احمدی
کنارگود - شهامت شکرنیا
فوتبال احساسی - عماد عطایی
به رنگ ایران - آرلن گالوسیان
نگاه روز - علی عالی کردکلایی
مستطیل سبز - علیجواد دهقان
از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
فراموشخانه - افشین اسدی
سکوی سرد - امیر غفاربیگی
آفساید بی پرچم - چیا فؤادی
فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
رادیکال - مانی غفار
تلنگر - حمید شایسته فرد
پربیننده ترین ها