خانه| پیش بینی نتایج لیگ برتر | تبلیغات | تبادل بنر | همکاری با ما | جدول ونتایج لیگ برتر | بازی | گالری عکس | ارتباط با ما | سایت قدیمی | ورود خبرنگاران | سایت را صفحه خانگی کنید | افزودن به لیست موردعلاقه
  جستجوی سایت     » جستجوی پیشرفته/Advanced Search
Main Menu
بایگانی اخبار
د س چ پ ج ش ی
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
RSS
خبرنامه
نظرسنجی: به نظر شما:
مصطفی دنیزلی
افشین قطبی
حمید استیلی
افشین پیروانی

آگهی و تبلیغات

مباحث انجمنها


ParsFootball Banner Test


مس از چاله به چاه نیفتاد؟!

Dec 15,2007 سعید قرایی

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

نبود هیچ مربی سرشناس ایرانی در بازار سبب شد که قلعه نویی شکست خورده در تیم ملی، تک خال بازار برای تیم های بحران زده لیگ برتری باشد. اگر ظرفیت مربی گری در ایران بالاتر از آنچه که می دیدیم بود، شاید فعلا هیچ عرصه خودنمایی برای قلعه نویی فراهم نمی شد. اما آنقدر این ظرفیت محدود بود که فرصت را به امیر می داد تا حتی ناز کند و بگوید از تهران آن طرف تر نمی روم!

اما وقتی پای یک پیشنهاد پرمایه به وسط بیاید دل ها می لرزد درست مثل اینکه باشگاهی مثل مس کرمان که آنقدر توانایی دارد که اجازه ندهد نرخ بازار برای او تصمیم بگیرد، به قلعه نویی پیشنهاد دهد. آن وقت است که قلعه نویی خود را با اولین پرواز به کرمان می رساند و همانند هم صنفان قدیمش در این تیم اولین چیزی که به زبان می آورد یک برنامه بلند سه ساله باشد برای قطب کردن مس! سخن آشنایی که کم کم تبدیل به یک فیلم تکراری برای جماعت کرمانی می شود. اما مشخص نیست چرا هربار قرار است سناریوی این فیلم به نحوی نوشته شود که کام تماشاگرانش را تلخ کند. برنامه سه ساله فرهاد کاظمی در عرض نه ماه بی برنامه می شود به امید این که هیچ برنامه سه ساله دیگری از این دست برای کرمانی ها چیده نشود اما به ناگاه قلعه نویی با یک برنامه سه ساله دیگر به کرمان می آید!

کرمانی ها از آن روز آبشان با کاظمی در یک جوی نرفت که احساس کردند مربی موفق سال های قبل برنامه سه ساله را پنبه ای کرده است برای بریدن سر آن ها. بستن تیمی که هیچ شباهتی به تیم نداشت و آوردن بازیکنان درجه چندم که خیلی از آن ها سال ها در خارج از کشور حتی زیر توپ نزده بودند آن هم در شرایطی که باشگاه دست مربی را برای جذب هر بازیکنی باز گذاشته بود، در کرمان همه را متقاعد کرده بود که کاظمی برای مربیگری به کرمان نیامده است!... و همین تفکر بود که آنقدر به او در کرمان فشار وارد کرد که کاظمی بگوید: در جو خراب کرمان "له" شدم.

و حالا امیر قلعه نویی به کرمان می آید. در روزی که فریاد ژنرال...ژنرال در ورزشگاه کرمان بیش از هرچیزی توجهت را جلب می کرد در نگاه نگران هواداران مس می توانستی بخوانی که آن ها چه در دل خود می خواهند. اینکه ژنرال برای مربیگری به کرمان آمده باشد نه چیز دیگری! کاری که نادر دست نشان سه سال قبل برای اثبات خودش و اینکه خود را به جمع مربیان طراز اول کشور برساند انجام داد و به همراه مس خود را بالا کشید تا امروز به آنچه که می خواست بوسیله این نردبان مسی رسیده باشد.

همان روز که قلعه نویی در جایگاه ویژه ورزشگاه کرمان بازی تیم احتمالی آینده اش را زیر نظر گرفته بود، شاید خیلی از کرمانی ها از شکست فاجعه بار ژنرال در جام ملت های آسیا خوشحال بودند! خوشحال از این بابت که آن شکست تلخ باعث می شود که قلعه نویی برای آنچه که آن ها می خواهند به مس بیاید. برای اثبات خود و جبران آن شکست در جامعه فوتبال بوسیله پیروزی هایی از جنس مس!

اما قلعه نویی که هیچ گاه به آن محبوبیتی که می توانست به آن برسد و نرسید، در مذاکرات خود از شرط ها و بندهایی سخن گفته است که نشان می دهد این پتانسیل را دارد که هم خود و هم آروزی هواداران مس را به چاه بیندازد! او گفته است که با خود می خواهد ناصر ابراهیمی را به کرمان بیاورد، مجید صالح، بابازاده، ماساژور، دکتر و شاید هم توپ جمع کن! و چندین و چند عضو با وظایف نامشخص را احتمالا برای تحقق همان اهداف سه ساله برای همکاری با کادر فنی با خود به کرمان خواهد آورد!(احتمالا لیدرهایش را هم می خواست بیاورد) و همین زنگ های خطر را برای مسی ها جهت یک سقوط تمام عیار به چاه آن هم پس از بیرون آمدن از چاله فراهم می کند. صحبت های قلعه نویی به طور قطع هواداران کرمانی را نگران خواهد کرد که او هم برای تحقق برنامه های سه ساله اش، از همان بی راهه هایی برود که پیش از او رفته بودند و سوغات آن کابوس هایی بود که هر هفته برای هواداران کرمانی تکرار می شد.

تفاوت قلعه نویی و یا هر مربی احتمالی دیگری که به مس خواهد آمد با کاظمی در این مواقع مشخص می شود. مردم کرمان در عین سادگی و نجابتشان آن قدر هوشیاری دارند که متوجه باشند چه کسی برای مربیگری به کرمان می آید یا برای "آن" کار دیگر. این چند روز کرمانی ها همه با هم می گفتند خداکند که قلعه نویی برای آن کار به کرمان نیامده باشد!  آخرین خبرها حکایت از این دارد که احتمالا این قرارداد به سرانجام نمی رسد تا مس از چاله به چاه نیفتد!




سایر اخبار

» 25 اپیزود از اسطوره
aalei / Mar 22,2007
» روایت هایی خواندنی از ژنرالی که هیچگاه سربازی نرفت
aalei / Jul 31,2007
» کاپلو؛ مرد همیشه قهرمان...
alijavaddehghan / Mar 19,2008
» سقوط عیار محبوبیت قلعه نویی در کرمان!اتوموبیل قلعه نویی بیشتر از نتایجش در دید!
saeed_gharaee / May 12,2008
» ناگفته های برانكو در مصاحبه منتشر نشده ای از سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران!
Chelcheragh / Jan 25,2008
امتیاز به این خبر
Rating: 3.00Rating: 3.00Rating: 3.00 (مجموع 2 رای)

comment نظرات (0 ) 

ستون خبرنگاران

رادیو پارس فوتبال
مقاله و تحلیل
اخبار داخلی خبرگزاری پارس فوتبال
Audio/Video Gallery
خارج از محدوده - یاسر اشراقی
فوتبال برتر - جواد خیابانی
فراتر از نود - عادل فردوسی پور
یادداشت - اردشیر لارودی
نیش و نوش - تورج عاطف
زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
تک به تک - سعید قرایی
بین دونیمه - شهاب احمدی
کنارگود - شهامت شکرنیا
فوتبال احساسی - عماد عطایی
به رنگ ایران - آرلن گالوسیان
نگاه روز - علی عالی کردکلایی
مستطیل سبز - علیجواد دهقان
از دید آخرین بک - پیام قدسی
از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
سکوی سرد - امیر غفاربیگی
آفساید بی پرچم - چیا فؤادی
فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
رادیکال - مانی غفار
تلنگر - حمید شایسته فرد
پربیننده ترین ها