تورج عاطف/خبرگزاری پارس فوتبال
آنجا که عشق خیمه ز ند جای عقل نیست
غو غا بو د دو سلطان بر اقلیمی
سعدی
از قدیم گفته اند دو در و یش بر گلیمی بخسبند و دو پاد شاه بر سرزمینی نگنجند!اما این گو نه نباید بیندیشیم فو تبال ما باید از همه سر مایه های خو د استفاده کند. یک شنبه اتفاق ز یبائی در عر صه فو تبال ما افتاد افشین قطبی که او را امسال به عنو ان امپر اتو ر سر خها می شناسیم به دیدار شهر یار فو تبال ما یعنی علی دائی ر فت .دیداری سر اسر از مهر و اتحاد و پیر و ز ی بر ای فو تبالمان و جهت پاک کر دن تمام سو تفاهمها و آنگاه که دستهای گر ه کر ده این دو افتخار ایران رادر دست هم دیدیم براستی به این فر ز ندان ایران ز مین در و د فر ستادیم آری فو تبال ما به این حلقه های اتحاد در پایان سالی که اتحاد ملی نام داشت نیاز دارد !
افشین قطبی نشان داد که در بار ه او به گز اف سخن گفته نشده است او جنتلمن فو تبال ایران است و علی دائی نیز با استقبال از افشین نشان داد که بزر گی را به حق می تو ان شایسته او دانست .این اتفاق ذ هن ر و یا پر داز ما را بار و ر کر د آیا این ز و ج می تو انند همان ز و ج رو یائی تیم اعز امی به جام جهانی 2010 باشند؟ زو ج دائی – قطبی همان ز و ج ر و یائی فو تبال ما نخو اهند شد ؟تر کیب شهر یار- امپر اطو ر می تو اند داستان نا کارائی دو سلطان بر یک اقلیم را بر ای همیشه فر اموش کند .فوتبال ایران باید از تمامی نیر و هایش بهر ه گیر د ز و ج دائی – قطبی نظیر ز و ج کلینز مان – یو اخیم لو و یا ز و ج رایکار د- نیسکنس یک ز و ج شیک و کار آمد و مدر ن باشند .
این دو بخو بی می تو انند نقاط ضعف خو د را بپو شانند قطبی با ریزنگری و قد ر ت آنالیز و آرامشش و دائی با کار یز مای بالای شخصیتی و قد ر ت مدیریت و تجربه میدانی و شناخت بالایش از رقیبان و شخصیت بین المللی اش در سرتاسر جهان(که قطعا شناخته شده ترین مرد از فوتبال ایران در جهان است) می تو اند فو تبال ما را صاحب و جه بین المللی نماید قطبی می تو اند چهار مین جام جهانی خو د را بر روی نیمکتی باشد که پر چم سه رنگ ز یبای سر ز مین ماد ریش در کنار آن افر اشته است و دائی در سو مین جام جهانی ز ند گیش می تو اند یک مر بی مو فق از نو ع ایرانی – بین المللی را به تصویر بکشد . ز و ج دائی – قطبی یک ز و ج بی نظیر ایرانی – بین المللی است ز و جی است که سالها به دنبال آن می گشتیم و از مسائل پیش و پا افتاده هفته های اخیر که فو تبالمان از داشتن این زو ج می تو انست محر و م نماید به شدت دلگیر بو دیم . در آستانه سال نو و آغاز و بهار دیگری هستیم در این بهار دوست دار یم بهاری دیگر بر ای فو تبالمان تصو ر کنیم بهاری که آغاز گر سالی است که تیم ما قر ار است بر ای چهار مین بار به جام جهانی صعو د کند و در این راه دو ست دار یم از همه پسر ان پارسی بهره گیر یم پسر ان پار سی که از همه نژاد های پاک این سر ز مین اهو ر ائی هستند پسر ان پار سی که چو ن دائی و قطبی افتخار فو تبال و مملکت ما بو ده اند با این آر ز و که ر و زی این ز و ج افسانه ای یعنی دائی – قطبی را در کسو ت کادر رهبری تیم ملی ایران ببینیم بهار و سال جدید را پر امید آغاز می کنیم .