خانه| پیش بینی نتایج لیگ برتر | تبلیغات | تبادل بنر | همکاری با ما | جدول ونتایج لیگ برتر | بازی | گالری عکس | ارتباط با ما | سایت قدیمی | ورود خبرنگاران | سایت را صفحه خانگی کنید | افزودن به لیست موردعلاقه
  جستجوی سایت     » جستجوی پیشرفته/Advanced Search
Main Menu
بایگانی اخبار
د س چ پ ج ش ی
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
RSS
خبرنامه
نظرسنجی: در دوره هفتم لیگ برتر
سپاهان
پرسپولیس
استقلال
صبا باتری
استقلال اهواز
ابومسلم
سایپا
پاس همدان
مقاومت شهيد سپاسي

آگهی و تبلیغات

مباحث انجمنها


ParsFootball Banner Test


استقلال ، آخرین شانس ویرا برای بقا در سپاهان...

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

حمید شایسته فرد / خبرگزاری پارس فوتبال / اصفهان

قبل از تعطیلات نیم فصل  بود که شایعه هایی مبنی بر کناره گیری لوکا بوناچیچ از نیمکت سپاهان ، نایب قهرمان آسیا به گوش می رسید. وی فعالیت خود را در اصفهان ، با  قهرمانی در جام حذفی برابر پیروزی تهران بسیار رویایی آغاز کرد . شکست الشباب عربستان در هر دو بازی ، خلق بهترین نتیجه ی باشگاه های ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا در خارج از خانه  با پیروزی خورد کننده ی 5 بر صفر مقابل الاتحاد در حلب سوریه ، قهرمانی دوباره ی جام حذفی ، صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا ، حضور در جام باشگاه های جهان به عنوان اولین و تنها باشگاه ایرانی  و  پیروزی قاطع برابر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی  ( 4 بر 1 ) ، از دیگر موفقیت های لوکا با سپاهان اصفهان بود. پس از پایان نیم فصل و پیروزی سپاهان برابر پرسپولیس در فولاد شهر، وی در عین ناباوری و طی یک عمل کاملا غیر حرفه ای و غیر اخلاقی ، به تعهدی که نسبت به اصفهان داشت ، پایبند نبود و در تعطیلات نیم فصل با قرار دادی به ارزش 800 هزار دلار هدایت النصر امارات متحده عربی را بر عهده گرفت.

طبق یکی از مفاد قرار داد لوکا با اصفهانی ها، چنان چه هر یک از طرفین ، خواستار فسخ قرار داد شوند، باید تمام مبلغ قرار داد فی ما بین  (300 هزار دلار) را به عنوان غرامت به طرف مقابل پرداخت کنند. از همین رو، لوکا این مبلغ را به باشگاه سپاهان بدهکار شد. البته کار مسئولین سپاهان خوب و به جا بود. چون تجربه ثابت کرده است، در فوتبال نیمه حرفه ای و بعضا آماتوری آسیا ، نمی توان کسی را بالاجبار در باشگاهی نگه داشت.

بعد از قهرمانی سپاهان در جام حذفی برابر استقلال بود که سپاهانی ها ، تحت فشار تماشاگران خود قرار گرفتند و با فرهاد کاظمی قرار داد جدیدی به امضا رساندند. در آن مقطع ، شخص فرهاد کاظمی هیچ علاقه ای به ادامه ی همکاری با باشگاه اول اصفهان نداشت به همین دلیل وی به گونه ای سپاهان را بست که بدترین سال این تیم خوب شهرستانی رقم خورد. خرید بازیکنانی که اصلا در اندازه ی سپاهان نبودند، یکی دیگر از کار هایی بود که ایشان انجام دادند. البته شایعاتی  مبنی بر دخالت مستقیم کاظمی در مبلغ قرار داد بازیکنان نه چندان بزرگ و آمده ای نظیر میناوند ، نیز به گوش می رسید که جای رسیدگی به آن ماجراهای عجیب در این مقال نیست.

از همین رو، مسئولان سپاهان دو گزینه پیش رو داشتند، یا باید قرار داد بوناچیچ را فسخ و 300 هزار دلار دریافت می کردند، یا مبلغ قرار داد وی را دو برابر افزایش می دادند. کرسی نشینان سپاهان ، اصلا فکر نمی کردند نقش لوکا در موفقیت های سپاهان به اندازه ای پر رنگ باشد که بعد از رفتن وی روند رو به رشد باشگاه متوقف و روند نزولی آغاز گردد. به همین دلیل گزینه ی اول را برگزیدند.

بعد از آن اتفاقات ، سپاهانی ها در پی نام هایی پر آوازه رفتند. در لیست 10 نفره ی آن ها مذاکره با چند گزینه به صورت جدی دنبال می شد. دانیل پاسارلا آرژانتینی ( قهرمان جام جهانی 78 ) ، ورنر لورانت آلمانی ، سنول گونش و مصطفی دنیزلی ترک تبار و ژوروان ویرا ی برزیلی ، قهرمان جام ملت های آسیا از شانس بیشتری برای در دست گرفتن سکّان هدایت نایب قهرمان آسیا برخوردار بودند.  بعد از گذشت حدود 3 هفته ، سرانجام این ژوروان ویرا بود که به عنوان سر مربی معرفی شد. در ابتدا همه  از این انتخاب  و این قرار داد شوکه شده بودند. سر مربی قهرمان جام ملت های آسیا تنها با 650 هزار دلار ، قرار دادی 18 ماهه را با تیم اول اصفهان و یکی از قطب های ایران امضا کرده بود.  البته مبلغ 360 هزار دلار ( ماهیانه 20 هزار دلار ) دست مزد کمک های ویرا را باید به این مبلغ افزود تا میزان دست به جیب شدن سپاهانی ها مشخص گردد. در واقع لوکا برای نیم فصل اول نتنها هیچ پولی نگرفت ، بلکه 300 هزار دلار غرامت نیز به سپاهان پرداخت کرد. با دقت در این موضوع متوجه می شویم که مسئولین نایب قهرمان آسیا ، تنها 710 هزار دلار برای دو فصل هزینه کرده اند ( هر فصل فقط 355 هزار دلار ) . این مبلغ در برابر یک میلیون و پانصد هزار  ( 1500000 ) دلاری که پرسپولیسی ها یک فصل برای نیمکت دنیزلی ( قرار داد دنیزلی به همراه دستمزد دستیارانش ) متحمل شده بودند، بسیار بسیار ناچیز است.

سپاهان ویرا ، در برابر سپاهان لوکا ، بسیار بد بازی می کند. تنها ، برد برابر فجر و مهرکام در جام حذفی و راه آهن در لیگ ، پیروزی های سپاهان به همراه ویراست. شکست برابر پاس همدان در لیگ ، و نتایج دور از انتظار و عجیب در لیگ قهرمانان آسیا که نه تنها باعث شوکه شدن فوتبال دوستان ایرانی شده بلکه تمام علاقه مندان مستطیل سبز در سراسر آسیا را در حیرت فرو برده است و خداحافظی زود هنگام سپاهان با صعود ، از دیگر گوشه های تاریک کارنامه ی نا موفق و کوتاه ویرا در سپاهان است. طی هشت بازی که وی سپاهان را هدایت کرده ، موفق به کسب 3 پیروزی و 2 تساوی و متحمل 3 شکست شده است. در این مدت نتنها سپاهان نتیجه نگرفته ، بلکه از آن بازی زیبا و تماشاگر پسند نیز بسیار فاصله گرفته است. اما به واقع مشکل کجاست؟

یکی از دلایلی که می توان برای عدم موفقیت سپاهان نام برد، تغییر تفکرات حاکم بر تیم است. طی مدتی که لوکا فرد اول نیمکت سپاهان بود،  تفکرات وی کاملا در تیم جا افتاده و بازیکنان نیز با شرایط فکری و روحی وی کنار آمده بودند. اما اکنون ، هنوز بازیکنان با تفکرات ویرا هماهنگ نشده اند. البته ویرا در بعضی از بازی ها سیستم 4 دفاعه ی خطی که در سپاهان کاملا جا افتاده بود را به 3 دفاعه تغییر داد که همین تغییر ، باعث عدم نتیجه گیری تیم اول اصفهان شد.

از دیگر دلایل عدم موفقیت سپاهان ، خستگی است. از اول فصل تا اکنون نایب قهرمان آسیا 36 بار وارد زمین شده که در مقایسه با پرسپولیس تهران 10 بازی بیشتر انجام داده است. ( پیروزی 26 بازی انجام داده است) . 6 بار پیمودن مسافت طویل ایران – ژاپن را به این تعداد بازی اضافه کنید تا متوجه خستگی زیاد سپاهانی ها شوید.

به واقع می توان بازی استقلال – سپاهان را یکی از آخرین فرصت های ویرا دانست. اگر هر نتیجه ای جز پیروزی برای سپاهان در این بازی رقم بخورد، مسئولین سپاهان باید قید 710 هزار دلار را بزنند و وی را از سمت سر مربیگری نایب قهرمان آسیا برکنار کنند. چون اگر سه امتیاز بازی استقلال را سپاهان نتواند کسب کند، مطمئنا از کورس سنگین قهرمانی عقب خواهد افتاد.

در حال حاضر ، هولگر اوسیک سر مربی سابق قهرمان لیگ قهرمانان آسیا ، بهترین جایگزین برای ویرا ی برزیلی است.

اکنون روی سخن ما با تصمیم گیران سپاهان اصفهان است..

مسئولین سپاهان ، کرسی نشینان باشگاه قدیمی دیار نصف جهان ، هواداران فوتبال را از نگرانی خارج کنید و از 2 میلیارد تومان حاصل از لیگ قهرمانان آسیا و جام باشگاه های جهان به نحو احسنت استفاده کنید. اوسیک می تواند سپاهان را به اوج باز گرداند...

... آسیا که از دست رفت ،  نگذارید لیگ نیز از دست برود ... ...




سایر اخبار

» روایت هایی خواندنی از ژنرالی که هیچگاه سربازی نرفت
aalei / Jul 31,2007
» ناگفته های برانكو در مصاحبه منتشر نشده ای از سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران!
Chelcheragh / Jan 25,2008
» 25 اپیزود از اسطوره
aalei / Mar 22,2007
» کاپلو؛ مرد همیشه قهرمان...
alijavaddehghan / Mar 19,2008
» وقتی داریوش خان خودش را تحویل می گیرد!
aalei / Nov 04,2007
امتیاز به این خبر
Rating: 4.82Rating: 4.82Rating: 4.82Rating: 4.82Rating: 4.82 (مجموع 22 رای)

comment نظرات (14 ) 
  • متاسفم كه اين كلمات ركيك از سوي يك سري كاربر .... مثل جناب بهنام استفاده ميشه . آقاي ... كه نمايانگر طرز فكر همفكرات هستي اين طرز حرف زدن و فحاشي به مادر ديگران نشانه ي نهايت بي فرهنگي است . من به هيچ عنوان حرفهاي ملبورني را تائيد نمي كنم ولي پيام شما به حدي دور از ادب بود كه ميتوان از افراد بي فرهنگ كه در خيابان بزرگ شده اند انتظار داشت . خدا را شكر كه سپاهان در آزادي هم تيم حكومتي - سياسي استقلال را برد تا آدمهايي مثل شما چند روزي پيداشون نشه . البته من به تمام هواداران پرسپوليس و استقلال كه ادب را رعايت مي كنند احترام قائلم . در نهايت بايد بگم كه استقلال و پرسپوليس ديگه تيمهاي سابق نيستند و رقابت بسيار بالا رفته كه اين براي افرادي كه فوتبال را واقعا دوست دارند بايد مايه مباهات باشه . براي تمام تيمهاي ايراني آرزوي موفقيت و سر بلندي دارم و ...
(بتاریخ April 2, 2008, 3:16 AM ايران و ايران)

  • آقای کیانفر دیدی که سپاهان تو ورزشگاه آزادی هم استقلال رو برد. اونجا که دیگه خبری از بلندگو و توهین و ... نبود. پس آقای کیانفر واقعآ بهتر نیست به جای دفاع همه جانبه از استقلال و پرسپولیس به عنوان کسی که خودت گفتی شهرستانی هستی طرفدار یک تیم موفق شهرستانی به نام سپاهان باشی؟
(بتاریخ March 29, 2008, 10:51 PM حمید)

  • اهای ملبورنی! لاشی اون ننه ی جندته. معلومه كه توی بیسواد و امثال تو جیره خورای ساكتید.
(بتاریخ March 29, 2008, 2:07 PM بهنام)

  • behnam ya har be shakhseyate dege besavad oon heykalete man bishtare peyghamham ba mobaile lotfan nemikhad savadeto be rokhe man bekeshi bache poroo are saket pool dade man be esme melbourn kament bezaram hala che mige lashi toye bazeye esteghlal neshooneton midim
(بتاریخ March 29, 2008, 2:40 AM daruosh_melbourne)

  • تمامی کسانی که در دفاع از تیم ساکت پیام می زارن عضو کانون هواداران این تیم هستند. و تنها به خاطر استفاده رایگان از امکانات ورزشی مجتمع فولاد مبارکه و همچنین دیگر مزیت های مادی آن عضو این کانون شدن. ساکت با پول برای خودش مثلآ طرفدار خریده. آقای ساکت از استقلال و پرسپولیس یاد بگیر که چطور هواداراشون عاشقانه برای تیم هاشون میان ورزشگاه نه شما که با پول یه سری آدما را دور خودت جمع کرده ای.به قول کیانفر آقای ساکت! عشق است ششصد هزار دلارها را!!!!!!
(بتاریخ March 28, 2008, 10:28 PM حمید رضا استقلالی)


ستون خبرنگاران

رادیو پارس فوتبال
مقاله و تحلیل
اخبار داخلی خبرگزاری پارس فوتبال
Audio/Video Gallery
خارج از محدوده - یاسر اشراقی
فوتبال برتر - جواد خیابانی
فراتر از نود - عادل فردوسی پور
یادداشت - اردشیر لارودی
نیش و نوش - تورج عاطف
زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
تک به تک - سعید قرایی
بین دونیمه - شهاب احمدی
کنارگود - شهامت شکرنیا
فوتبال احساسی - عماد عطایی
به رنگ ایران - آرلن گالوسیان
نگاه روز - علی عالی کردکلایی
مستطیل سبز - علیجواد دهقان
از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
فراموشخانه - افشین اسدی
سکوی سرد - امیر غفاربیگی
آفساید بی پرچم - چیا فؤادی
فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
رادیکال - مانی غفار
تلنگر - حمید شایسته فرد
پربیننده ترین ها