خانه| پیش بینی نتایج لیگ برتر | تبلیغات | تبادل بنر | همکاری با ما | جدول ونتایج لیگ برتر | بازی | گالری عکس | ارتباط با ما | سایت قدیمی | ورود خبرنگاران | سایت را صفحه خانگی کنید | افزودن به لیست موردعلاقه
  جستجوی سایت     » جستجوی پیشرفته/Advanced Search
Main Menu
بایگانی اخبار
د س چ پ ج ش ی
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
RSS
خبرنامه
نظرسنجی: در دوره هفتم لیگ برتر
سپاهان
پرسپولیس
استقلال
صبا باتری
استقلال اهواز
ابومسلم
سایپا
پاس همدان
مقاومت شهيد سپاسي

آگهی و تبلیغات

مباحث انجمنها


ParsFootball Banner Test


...و ناگهان حاتم طائی پرید!سرخ و آبی تهران از این پس چه خواهند كرد؟!

Apr 27,2008 تورج عاطف

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

تورج عاطف/خبرگزاری پارس فوتبال
از قدیم گفته اند که گر خرج از كیسه مهمان(... و خلیفه)باشد سهل تر ین کار حاتم طائی شدن است ، حال حکایت دو طفل ساز مان تر بیت بد نی نیز این گو نه است . استقلال و پرسپولیس در طی این سالها پو لهای ز یادی به پای باز یکنان ریخته اند که یا اصولا کارائی نداشتند و یا این که بر ایشان تنبیه و مجازاتهای بین المللی به ار مغان آو رده اند که آخر ین آنها که شاید تلخ تر ین بر ای طر فداران سر خهای تهر انی است کسر 6 امتیاز از امتیازات این تیم است که حالا که به روز های پایانی لیگ می ر سیم هر دم آه و حسر تی را برای ایشان به ار مغان می آو رد  .

در خبر ها می خو انیم که میثم منیعی همان چپ پای معر وف تیم پاس که  تا لیگ گذ شته بسیاری را بر این باو ر  بو دند که او می تو اند همان گمشده تیم ملی ما در دفاع چپ باشد اعلام می دار د که در استقلال با قرار نگر فتن در لیست 18 نفر ه و سکو نشینی به تجر به های تاز ه ای ر سیده ام و این تجر به گر چه تلخ و لی ار زشمند است و اگر فرار باشد همچنان  در اوج آماد گی  بازی به من نر سد این تیم را تر ک خو اهم کر د و این به معنای یک سر مایه گزاری شکست خو رده بر ای استقلال و از بین بر دن یک سر مایه ملی بر ای فو تبال و تیم ملی کشو ر مان است .

بر استی سر مایه گز اری تیمهای پر طر فدار تهر انی بر چه ضابطی بو ده است ؟ تیم استقلال در آغاز فصل نقل و انتقال با بازیکنانی چو ن منیعی و بر هانی و مجیدی و اشکان نامداری و حمید شفیعی و بیاتی نیا و منتظری و رولنحو اه و پو لادی و کوشکی و ایو بی  و ... قرار داد بست  .باید بپر سیم چند در صد این باز یکنان برای استقلال کار بر ی داشته اند ؟ بیاتی نیا و شفیعی که خیلی زو د مصدو م شدند و باز یکن صر ب این تیم از استقلال اخر اج شد  پو لادی و مجیدی  بعنو ان بازیکنان جانشین وار د ز مین می شو ند و باز یکنانی چو ن نامداری و منیعی  و ایو بی فراموش شدگانی بیش نیستند و  بر هانی چو ن سو هان رو ح بر اعصاب بازیکنان و مر بیان و طر فدار ان استقلال عمل کر ده است  و کو شکی  چیزی بیشتر از یک باز یکن متو سط نشان نداده است.  شاید فقط رو انخو اه و منتظری   تنها خر ید های مو فق استقلال در این فصل بو ده اند.  آیا مثمر ثمر بو دن تنها 2 بازیکن از جمع 11 خر ید استقلال  یک فاجعه نیست ؟... و این در حالی است که مدیر عامل استقلال معتقد است استقلال به 5 باز یکن طر از او ل دیگر نیاز دار د ! یعنی طفل متو قع تر بیت بدنی  باز هم دهانی باز دار د  و اینها در حالی است که استقلال  یک سرمر بی هم عو ض کر ده است و ناصر حجازی را که با آن همه  سلام و صلو ات به این تیم آو ر د به یک بار ه با فیر و ز کر یمی عوض کر د که بر سر آمدن او هم حر ف و حدیثهای بسیار بو د و مهمتر از همه این حر فها جایگاه استقلال در این فصل چه بو د ؟استقلال عملا در لیگ هیچ شانسی ندار د و حتی ممکن است مقام ناز ل سال پیش خو د یعنی چهار می را هم نتو ان تکرار کند و در نیمه نهائی جام حذفی باید به اهو از و در مصاف با تیم فو لادی بر و د که در لیگ یک همه تیمها را جا گذاشته است.

دیگر طفل تر بیت بدنی یعنی پر سپو لیس هم و ضعیت بهتری ندار د پر سپو لیسیها در آغاز فصل با ر و د بار یان – نصر تی – سپهر حیدری- محسن خلیلی – عباس آقائی- باقری ها و بهاد ر عبدی -  فر هاد خیر خو اه به تو افق ر سیدند و در تعطیلات نیم فصل  ماته از کرواسی و آراندا از پاراگو ئه و حسین کعبی  را به خد مت گر فتند.  آیا کار نامه آنان بهتر بو ده است ؟ جو اب به این سو ال به طو ر حتم منفی است خر ید های پرسپو لیس در نیم فصل یک ناکامی بزر گ است  کعبی در پر سپو لیس چه کارائی داشته است ؟ ماته بعد از دو حضو ر مو فق در بازی با ابو مسلم و پیکان مصدو م شد و در بازی با ملو ان نشان داد در و ضعیت بسیار اسف باری است و جالب تر از همه جر ج آراندا است که  هیچ کس نمی داند او به چه دلیل به پر سپو لیس آمده است؟ باز یکنی که پشت مردانی چو ن مامانی و آشو بی  قرار می گیرد  باید جذب می شد ؟ در بین 5 باز یکن آغاز ین فصل پر سپو لیس خر ید ر و د بار یان  بسیار ضعیف بو د و نصر تی و حیدری هر گز آن کارائی تیمهای خو د را ندار ند .

 داستان و ضعیت اسفناک مر دانی چو ن عبدی و خیر خو اه در پر سپو لیس بسیار عیان است و خلیلی و آقائی تا حدی موفق و باقر یها اگر چه بازیکن خو بی است اما کمتر به بازی گر فته می شو د   و این در حالی است که پر سپو لیس امسال با یک بازی بیشتر و تفاضل گل بهتر در رده دو م است ،در حالیکه تیم دنیز لی با مهر ه هائی به مر اتب ضعیف تر در ر ده سو م لیگ گذ شته  بود  و در جام  حذفی هم در مر حله نیمه نهائی حضو ر داشت.  آیا نباید پر سید بر ای فصل نقل و انتقال آینده آیا  باید باز هم شاهد این و لخر جی از کیسه مهمان ( ساز مان تر بیت بدنی ) بود؟

.... البته ساز مان  تر بیت بدنی  هم امسال با آن اعلامیه 8 ماده ای  در مو ر د شرایط نقل و انتقال  بر ای این دو باشگاه نشانه هائی داده است که دیگر آن در باغ سبز خر ج تراشی بی حاصل و جو د نخو اهد داشت .حال نباید فکر کنیم مر دان تصمیم گیرنده این دو تیم  چه معیاری بر ای نقل و انتقال تیمهایشان دار ند ؟ نظار ت بر مو فقیت و یا نا کارایی نقل و انتقال باز یکنان  با چه ار گانی است ؟ ...و تیمهائی که این همه مشکل مالی دار ند چر ا باید این گو نه با خر ید های نامو فق خود کشی مالی کنند ؟ ...و تصمیم بر ای آینده چیست؟




سایر اخبار

» بدترین پرسپولیس تاریخ_ قسمت پانزدهم: 3 امتیاز با گل اروپایی
sohrabghafarifar / Dec 16,2006
» گزارش بازی پرسپولیس و سپاهان
sohrabghafarifar / Feb 09,2007
» ایران باخت...به همین سادگی،به همین بدمزگی!
sohrabghafarifar / Jul 22,2007
» بدترین پرسپولیس تاریخ_ قسمت هجدهم: شگفتی فجر
sohrabghafarifar / Jan 20,2007
» گزارش كامل بازی استقلال تهران و سایپا
sohrabghafarifar / May 20,2007
امتیاز به این خبر
Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (مجموع 1 رای)

comment نظرات (1 ) 
  • تازه با این همه ریخت و پاش و هزینه های میلیاردی که سهم عمده آن به جیب از ما بهتران می رود دائم فرا فکنی کرده و پوپ را به زمین حریف انداخته و هی از بودجه افسانه ای تیم های صنعتی حرف می زنند.نیست که خودشان طفلی ها به نان شب شان محتاجند و از مازاد جذب بازیکنان که توسط تیم های دیگر خریداری شدند استفاده می کنند!!!تمام امکانات و پول و سرمایه و بازیکن و صدا و سیما و مطبوعات و ...در اختیارشان است ولی حال و روزشان این است.اشکال نداره سفر آمریکا و کانادا به را باشه قهرمانی کیلویی چند؟بیچاره ها امکانات ندارند.مطمئن باشید با تدارک این سفر طبق سنوات قبل که سفرهای اروپایی همیشه برقرار بود با این سفر کانادا و آمریکا دیگه هر بازیکنی را که بخواهید جذب می کنید.خیالتان راحت.شما با این سفرتان حتی آخرین تردیدهای یک بازیکن جهت انتقال و پیوستن به تیم هایتان را هم از بین می برید. مصاحبه های بعد از سفر تفریحی.سیاحتی .توریستی و ...به ینگه دنیا:سفر خیلی خوبی بود.حسابی آماده شدیم.هم جام حذفی ما ماست و هم لیگ برتر اول می شیم.شب و روز داشتیم تمرین می کردیم!!!نمی دونید غربت چقدر سخته.شب و روز در فراق وطن اشک می ریختیم و ثانیه شماری می کردیم که هر چه زودتر این سفر ورزشی تموم بشه و ما یه مقدار استراحت کنیم!!!!!!!!
(بتاریخ April 29, 2008, 4:58 AM iman)


ستون خبرنگاران

رادیو پارس فوتبال
مقاله و تحلیل
اخبار داخلی خبرگزاری پارس فوتبال
Audio/Video Gallery
خارج از محدوده - یاسر اشراقی
فوتبال برتر - جواد خیابانی
فراتر از نود - عادل فردوسی پور
یادداشت - اردشیر لارودی
نیش و نوش - تورج عاطف
زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
تک به تک - سعید قرایی
بین دونیمه - شهاب احمدی
کنارگود - شهامت شکرنیا
فوتبال احساسی - عماد عطایی
به رنگ ایران - آرلن گالوسیان
نگاه روز - علی عالی کردکلایی
مستطیل سبز - علیجواد دهقان
از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
فراموشخانه - افشین اسدی
سکوی سرد - امیر غفاربیگی
آفساید بی پرچم - چیا فؤادی
فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
رادیکال - مانی غفار
تلنگر - حمید شایسته فرد
پربیننده ترین ها