خانه| پیش بینی نتایج لیگ برتر | تبلیغات | تبادل بنر | همکاری با ما | جدول ونتایج لیگ برتر | بازی | گالری عکس | ارتباط با ما | سایت قدیمی | ورود خبرنگاران | سایت را صفحه خانگی کنید | افزودن به لیست موردعلاقه
  جستجوی سایت     » جستجوی پیشرفته/Advanced Search
Main Menu
بایگانی اخبار
د س چ پ ج ش ی
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
RSS
خبرنامه
نظرسنجی: در دوره هفتم لیگ برتر
سپاهان
پرسپولیس
استقلال
صبا باتری
استقلال اهواز
ابومسلم
سایپا
پاس همدان
مقاومت شهيد سپاسي

آگهی و تبلیغات

مباحث انجمنها


ParsFootball Banner Test


معامله 4 سر زیان برای هر دو استقلال!

May 06,2008 تورج عاطف

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

تورج عاطف/خبرگزاری پارس فوتبال

در علم اقتصاد همو ار ه دو  و اژه بسیار مهم هستند  واژه او ل " سو د " و واژه دو م " زیان" است و در طی سالها تحقیق و تفحص علم اقتصاد به دنبال یافتن سو د بر پایه استفاد ه از ابز اری مهم به نام مدیر یت بو ده است.

 مدیر یت در هر پر و سه اقتصادی   صاحب نقش او ل است  که باعث " سو د " و یا " زیان " می شو د شاید بد تر ین اتفاق در یک معامله ر ا یک معامله دو سر ز یان بتو ان نامید. یعنی یک فر ایند اقتصادی که به هر دو طر ف معامله تنها ز یان ر سانده است اما مدیر ان دو آبی تهر انی و اهو ازی با خلق یک پدیده جدید در علم مد یریت تو انسته اند به کشف بزر گی یعنی معامله چهار سر زیان بر سند!

   باو ر کر دنی نیست و لی این و اقعیت اتفاق افتاد ه است ...  تعو یض مر بی و انتقال سر مر بی تیم استقلال اهواز به استقلال تهر ان  معامله ای بزر گ سراسر ز یان  بر ای بر اد ر ان همیشه  از هم دلخو ر آبی داشت و نتیجه این معامله یک ز یان چهار سو یه بو ده است  نگاهی به این چهار گو شه ز یان  فر ا مدیر یتی !!این دو با شگاه می پر داز یم:

1/ ز یان تیم استقلال تهران

استقلال تهر ان در سال گذ شته در مقام چهار م جد و ل ر ده بندی به کار خو د پایان داد و بسیاری اعتقاد داشتند که نزو لی چنین وحشتناک بر ای پسر ان آبی تهر انی بسیار بد و غیر قابل تحمل است از این ر و مدیر یت استقلال با تغییر کاد ر فنی و هز ینه های بی شمار در جذ ب باز یکن اقد ام به ساختن تیمی جدید نمو د و این تیم جدید در ادامه کار  دایه قهر مانی نیز سر داد و در ادامه کار ز مانی که هر روز بد تر از دیر و ز نتیجه گر فت به دنبال به استخدام در آو ر دن مر بی شاغل در تیم برادر خوز ستانی خو د افتاد و فیر وز کر یمی ر ا در یک اقدامی بسیار عجیب به تهر ان آو ر د حاصل کار چه بو د؟ حاصل کار رتبه هشتمی تیم استقلال تهر ان در فاصله سه هفته به پایان بازی ها است  یعنی استقلال تهر ان به مدد مد یر یت نو ین و دکتر ین خو د تو انست ر تبه خو د را به میز ان دو بر ابر در جد و ل ر ده بندی از دید عددی افز ایش و از نظر جایگاه تنز ل بخشد .استقلال تهر ان اگر بازی با راه آهن آن سه گل را نمی ز د شاید تفاضل گل منفی نیز به خو د می دید. استقلال تهر ان با اختلاف امتیاز فاحش با تیمهای صد ر جد و لی ( علی رغم کسر امتیازات از این تیمها )نشان داد که تغییر مر بی تنها ضرر به این تیم ز ده است و مدیر یت این تیم یک نمر ه صفر بزر گ در کار نامه خو د داشته است

2/زیان تیم استقلال اهو از

استقلال اهو از سال گذ شته در این مقاطع در کو ر س قهر مانی بو د  آبی های اهو از سال گذ شته تا لحظه آخر شانس قهر مانی داشتند  و سر انجام حائز ر تبه دو م در جد و ل لیگ شدند، امسال این تیم در چه شر ایطی قر ار دارد ؟  استقلال اهو از بعد از باخت خانگی در  بر ابر راه آهن و شکست در بر ابر پیکان صاحب ر تبه 5 هستند یعنی نسبت به جایگاه خو د در لیگ گذ شته ر تبه آنها 5/2 برابر کاهش داشته است انتقال کر یمی به استقلال تهر ان و  استخدام مر فاوی  و جلالی باعث شده است که این تیم با افت بسیار شدیدی مو اجه شو د و در حال حاضر دل بسیاری از فو تبال دو ستان خو ز ستانی از این تیم بر یده شو د که ماحصل آن فر یاد های اعتر اضی است که بر سر این تیم در پایان بازی در برابر راه آهن کشیده شد که البته در این بین قطعا جلالی مقصر نیست...حد اقل او در رده بندی مقصر یابی برای ناکامی های این تیم در ردیفهای نخستین جایی ندارد!

3/  ز یان فیر و ز کریمی

کر یمی به استقلال تهران آمد که شاید بیشتر در بر ابر چشمها قر ار گیر د  او بعد از سالها حضو ر مو فق در تیمهای  مختلف و کسب عنو ان قهر مانی آسیا  و قهر مانی با تیم پاس و  آو ر دن تیمهای ز یادی به لیگ بر تر دل به هیاهوی استقلال داده بو د او دو ست داشت محبو ب شو د و از این ر و بسیار ز و د و شاید صحیح باشد بگو ئیم بی مو قع   استقلال اهو از  ر ا تر ک کر د حاصل این انتقال بر ای او  چه بو د؟ سکو ها ی و ر زشگاه آز ادی بر علیه او فر یاد می ز نند حال تماشاچیان استقلال تهر ان کمتر از تماشاگر ان یک تیم متو سط شهر ستانی شده اند صدای برای تشو یق او به گوش نمی ر سد .کر یمی نیز چو ن ذو الفقار نسب در باشگاه استقلال به جائی نر سید او اعتبار و ر و حیه  خو د را بر سر این باشگاه نهاد و سر انجام هم اعلام کر د " ای کاش به این تیم نمی آمدم"

4/ ز یان مجید جلالی

آقا معلم فو تبال ما همو ار ه مو ر د احتر ام علاقمند ان فو تبال بو ده است .مجید جلالی در سالهائی که در تیم وحدت که گر به سیاه پر سپو لیس  مر بی بو د و یا پاس  که با استقلال بر سر تصاحب قهر مانی لیگ رهبری می کر د مو ر د تو هین قر ار نگر فته بو د. جلالی مر بی بو د که او را آقا ی فو تبال ما می دانستند اما استقلال اهو از ز مانی که آن گو نه با بی مهری بر اد ر بزر گتر( استقلال تهران) و سر مر بی قبلیش ( کر یمی ) مو اجه شد ر و به سوی جلالی کر د و به همر اه او مر فاوی سر مر بی فصل گذشته استقلال تهر ان را در کنار او گمارد ولی هیچگاه نتو انست این نکته را بسنجد که اگر جلالی در و ن گر است و چو ن کر یمی بر و نگرا  فر یاد اعتر اض ندار د نباید به او ستم کر د. فر وش میداوودی بد و ن اطلاع جلالی و دخالتهای مد یر یت  در امور  فنی باعث شد که جلالی ر وز گذ شته در اهو از  تو هین بشنو د و بیند یشد که او هم اشتباه کر ده است.

...و د ر کنار این 4 گو شه ضرر اگر نگاهی به نار احتی طر فدار ان و از بین ر فتن نیر وی شاد مانی و تز ریق نار احتی به جامعه طر فدار ان این دو تیم که بخش بزر گی از جامعه تهران  و خو ز ستان و کل ایران هستند بیانداز یم دامنه این ز یان ر سانی به مدد مدیر ت ناصحیح ر ا بخو بی مشاهد ه می کنیم یک معامله و این همه ز یان ر ا نمی تو ان نتیجه یک پر و سه فر ا مدیر تی در جهت معکوس دانست؟




سایر اخبار

» همه چیز از یک انتخابات فرمایشی برای فوتبال
aalei / Oct 04,2007
» مهمانسرایی در شهرک غرب
aalei / Sep 13,2007
» فدراسیون بی برنامه ;چند می گیری برنامه بدهی؟!
aalei / Jan 22,2008
» الگویی که صفایی بر جای گذاشت...
aalei / Sep 21,2007
» روایت هایی خواندنی از ژنرالی که هیچگاه سربازی نرفت
aalei / Jul 31,2007
امتیاز به این خبر
Rating: 3.86Rating: 3.86Rating: 3.86Rating: 3.86 (مجموع 7 رای)

comment نظرات (2 ) 
  • با سلام آقاي عاطف شما اگر هفته اي مطلب ننويسي كسي نمي گه كه شما نويسنده نيستي . اما آيا اين درست است كه اين گونه زود قظاوت كني . آيا در ايران تورنمنتي مثل جام حذفي كم اهميته آيا حضور در بين 4 تيم مر حله نيم نهايي يك زيان است آيا تيم اول جام حذفي به جام باشگاههاي آسيا مي ره يا نه آيا اين همان پرسپليسي نبود كه فصل قبل دست و پا مي زد كه از همين راه بره جام باشگاهها (بالاخره هم با يك نتيجه افتضاح در تهران به سپاهان باخت) آيا همين پرسپليس نبود كه فصل قبل مثل اين فصل استقلال نتيجه گرفت و حتي فصل قبل نتونست يه جام هم بگيره برخلاف استقلال اين فصل كه مسلما مدعي اول قهرماني در جام حذفي است آيا اين استقلا ل در اول فصل 16 بازيكن خود را از دست نداد آيا پرسپليس هم در ابتدا اين فصل اينگونه بود كه شما به اين نحوه تيم بزرگي مثل استقلال را زير سئوال مي بريد براستي مشكل شما دوست عزيز با پر افتخارترين تيم آسيا چيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(بتاریخ May 10, 2008, 12:51 AM مهيار)

  • با نظرات نویسنده تا حد زیادی موافق هستم. اما در مورد استقلال اهواز ، به نظرم این تیم ناموفق نبوده است. نکته ای که از آن غفلت شده است میزان هزینه انجام شده برای استقلال اهواز در سال جاری است. به گفته آقای فیروز کریمی در برنامه نود استقلال اهواز تنها حدود 40 درصد استقلال تهران در سال جاری هزینه کرده است و با توجه به این موضوع و توجه به اینکه اسکلت اصلی این تیم در سال گذشته از این تیم جدا شده اند ، جایگاه پنجم تا اینجای کار برای این تیم بیش از حد مورد انتظار است. استقلال اهواز اگر دچار اشتباهی شده باشد، بزرگترین اشتباه مدیران آن عدم هزینه مناسب برای سال جاری و اجازه از هم پاشیدن به تیم خوب سال گذشته استقلال اهواز است.
(بتاریخ May 6, 2008, 12:25 PM احمدرضا جعفری)


ستون خبرنگاران

رادیو پارس فوتبال
مقاله و تحلیل
اخبار داخلی خبرگزاری پارس فوتبال
Audio/Video Gallery
خارج از محدوده - یاسر اشراقی
فوتبال برتر - جواد خیابانی
فراتر از نود - عادل فردوسی پور
یادداشت - اردشیر لارودی
نیش و نوش - تورج عاطف
زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
تک به تک - سعید قرایی
بین دونیمه - شهاب احمدی
کنارگود - شهامت شکرنیا
فوتبال احساسی - عماد عطایی
به رنگ ایران - آرلن گالوسیان
نگاه روز - علی عالی کردکلایی
مستطیل سبز - علیجواد دهقان
از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
فراموشخانه - افشین اسدی
سکوی سرد - امیر غفاربیگی
آفساید بی پرچم - چیا فؤادی
فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
رادیکال - مانی غفار
تلنگر - حمید شایسته فرد
پربیننده ترین ها