حکایت با زی این ر و ز های پر سپو لیس آن شعر حافظ را در ذهنم بیان می کند ...
در اند ر و ن من خسته دل ندانم کیست که من خمو شم و او در فغان و غو غا است ...
چرا پر سپو لیس اینقدر دیر پر سپو لیس شد؟ بعد از با زی در بی بزر گ بازی با مس کر مان دو مین بازی پیاپی بو د که پر سپو لیس چو ن پر سپو لیس خاطر ه انگیز سالهای دو ر بازی کر د همان پر سپو لیسی که گل می ز د و از حمله کر دن و ز دن گلهای بیشتر ابائی نداشت و بازی مس کر مان شیرینی مضاعف برای سر خها داشت که این بارنیمی از گلهایی که پر سپو لیس باید می ز د ز ده شد.
پر سپو لیس در این با زی هم از راه هو ا و هم ز مینی به گل ر سید و به و اقع 85 دقیقه فقط بازی در نیمه ز مین مس کر مان بو د. پر سپو لیسی ها در این با زی عاشقانه بازی کر دند سر عت و تعداد پاسهای صحیح و سانتر های فراو ان و صد البته شو تهای رو به در و ازه فراو ان پر سپو لیس یاد آو ر پر سپو لیس بزر گ دهه 60 بو د و شاید اگر پر سپو لیس چند هفته ای ز و دتر این گو نه گل ز دن را تمر ین کر ده بو د حالا سایپا و استقلال چندان هم آسو ده از کسب عنو ان قهر مانی نبو دند.
براستی چگونه پر سپو لیس این گو نه شد ؟ مهمتر ین نکته این بازی این بو د که با زی کنان پر سپو لیس متو جه شده اند که افندی با کسی شو خی ندارد .اخراج بازیکنان از تمر ین شاید یک راه کار بسیار صحیحی نباشد اما به نظر می آید که برای پر سپو لیس مثمر ثمر بو ده است پر سپو لیسی ها در این بازی با 11 مرد گر سنه برای پیر و زی و ارد میدان شده بو دند و در این میان ستاره ای بار دیگر در پیر اهن راه را سر خ و سفید پر سپو لیسیها در خشید. حسین کعبی در این بازی هم چو ن بازی در برابر استقلال در خشید و این حسر ت و ندامت را برای همه باقی گذاشت که چرا این ستاره کو چک اندام فو تبال ما چند سالی از عمر ش را در فو تبال فاقد کیفیت و تنبل قطر و امارات تلف کر ده است باز گشت پر شکو ه کعبی به ایران نمی تو اند انگیز ه ای به کاظمیان و مبعلی و شجاعی دهد که عمر خو د را در امارات به بطالت نگذر انند اگر کاظمیان و مبعلی و شجاعی به فو تبال ایران بر گر دند و آنها در لیگ ایران ببینیم تیمهائی نظیر این پر سپو لیس دو ست داشتنی دو ست داشتنی تراز آن نخو اهد شد.
باید منتظر بو د و به حو ادث آینده چشم دو خت در کنار این ها باید کشف جدید دنیز لی را تبر یک بگو ییم نیکبخت و احدی دو مین گل زیبای خو د را با ضر به سر به ثمر رساند. ضر به های سر نیکبخت که در بازی در برابر استقلال و مس کر مان دیدیم را سالها است که در فو تبالمان چو ن کیمیا بو د اگر نیکبخت بتو اند همو اره این گو نه ضر به سر بزند. آیا در یچه جدیدی در فو تبالمان و بازی خو د نیکبخت باز نخو اهد شد ؟ کشف دیگر دنیز لی در این بازی یک جمله است " شیث ر ضائی دیگرمتخصص باز ی تخر یبی نیست " شیث بعد از بازی در سایپا که بی دلیل تمام استعداد هایش صر ف مهار های غیر فنی دائی شده بو د با دو پاس گل و نفو ذ های بی شمار ش نشان داد که او هم می تو اند در جمع مر دان تکنیکی باشد که در خط د فاع با ز ی می کند.
شیث در این با ی به و اقع یک فو تبالیست مو ثمر ثمر و بسیار جنتلمن ! بو د چرا شیث را باید اسیر ضد فو تبال نمو د ؟ شیث می تو اند هم گل ساز و هم گل ز ن باشد تجر به می گو ید شیث تخر یبی در و هله نخست خو د و تیمش را تخر یب می کند کر یم با قری را هر رو ز پررنگ تر از سابق می بینیم کاش که این با قری همو اره بتو اند در میانه میدان ببینیم باید به کر یم گفت ر قص در چنین میانه میدانت برای همه ما آر زو بو د؟
معدنچی باز یکنی است که بسیار ز حمت می کشد اما ضر به ای که او به سر میر طر قی ز د نشان می دهد که این کاکو شیرازی بسیار عصبی است هر چند که بهتر ین گل ز ن سر خهای تهران باشد .
در نگاه کلی نمی تو ان مس کر مان را ستایش نکر د بچه های مس کر مان نشان دادند که فو تبال را دو ست دار ند و برای کسب نتیجه هر گز فو تبال را رها نمی کنند که البته با و جو د کاظمی ز یاد هم از این ر و جیه تیمی تعجب نکر دیم .
دنیز لی را بخاطر بازی خو ب تیمش و ر و حیه تهاجمی و ز یبائی با زی سر خها تمجید می کنیم اما افندی در این با ز ی هم در تعو یض ها کاملا ضعیف بو د.
پر سپو لیس شر و ع به او ج گر فتن گر فته است آیا نباید با و جو د این پر سپو لیس سال آینده سر خها را در آسیا ببینیم ؟ دنیز لی را تحسین می کنیم چو ن بار دیگر شاهد او ج گر فتن شاگر دانش نظیر آشو بی و نو ری و الو نگ و اسدی و .. هستیم بالاخره پر سپو لیس دو باره پر سپو لیس شد ر استی این بار بهار سر خها طو لانی تر خو اهد بو د ؟ امید و ار یم ...