خانه| پیش بینی نتایج لیگ برتر | تبلیغات | تبادل بنر | همکاری با ما | جدول ونتایج لیگ برتر | بازی | گالری عکس | ارتباط با ما | سایت قدیمی | ورود خبرنگاران | سایت را صفحه خانگی کنید | افزودن به لیست موردعلاقه
  جستجوی سایت     » جستجوی پیشرفته/Advanced Search
Main Menu
بایگانی اخبار
د س چ پ ج ش ی
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
RSS
خبرنامه
نظرسنجی: در دوره هفتم لیگ برتر
سپاهان
پرسپولیس
استقلال
صبا باتری
استقلال اهواز
ابومسلم
سایپا
پاس همدان
مقاومت شهيد سپاسي

آگهی و تبلیغات

مباحث انجمنها


ParsFootball Banner Test


داربی تهران:شهرآورد مربیان ؟!

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

وضعیت تیمهای پرسپولیس و استقلال کاملا مشخص و واضح است و نیازی به تعریف و تفصیل نیست. پس تفاوتهایی راکه دو تیم در این بازی خواهند داشت با هم مرور میکنیم. این بازی برای مربیان بازی ویژه ایست . ناصر حجازی تجربه فراوانی برای این بازی دارد و قطبی در اولین شهرآورد پا گذاشته است. حجازی در این فصل ناکام و گسسته عمل کرده ولی قطبی محکم و استوار. قطبی بازیکنانش را میشناسد و حجازی هنوز به شناخت نسبی از بازیکنانش نرسیده است. قطبی برحسب شغلهای قبلی و مسئولیتهای گذشته اش تیمهای حریفان را آنالیز کرده و نکات ضعف و قوتشان را میشناسد ولی حجازی چندان به این موضوع آشنا نیست. بازیکنان پرسولیس پخته تر و آبدیده ترند ولی بازیکنان استقلال کم تجربه تر و البته ضعیفترند. اما همه این بالا و پایین شدنها دلیل بر پیش بینی بازی برای برد پرسپولیس نیست . زیرا که این بازی جدای 3 امتیاز با ارزشی که پرسپولیس را درصدر نگهداشته و استقلال را چند رده بالا میکشد امتیازات فراوانی از قبیل حمایتهای ویژه هواداران دو تیم را در پی خواهد داشت.

استقلال که بسیار ضعیف کارکرده و در رده های پایین جدول سیر میکند با این برد خود را در دل هواداران جا کرده و از لحاظ روحی هم پیشرفت قابل ملاحظه ای خواهند داشت. اما در مقابل این تیم پرسولیس است که بی دغدغه و بی محابا به تقابل رقیب سنتی و دیرینه خود می شتابد. برد و باخت در این بازی آنچنانکه برای استقلال قابل اهمیت ویژه است برای پرسپولیس از درجه اهمیت کمتری برخوردار است. اما با باختی که استقلال در مقابل سپاهان آماده کسب کرد فرضیه برد پرسپولیس را بیشتر انگیزشی میکند تا با این برد مقابل استقلال در حاشیه امنیت بهتری قرار بگیرد. مربیان دو تیم نقش عمده و غیر قابل انکاری در این بازی خواهند داشت. حتی بیشتر از بازیکنانی که در زمین علیه هم مبارزه میکنند. با یک اشتباه ساده از قبیل نا موزونی در ترکیب هر کدام از تیمها در سراشیبی باخت قرار خواهند گرفت. آنگونه که حجازی پرتجربه هنوز به ترکیب ایده آل تیمش دست پیدا نکرده و این یک امتیاز منفی بزرگی است که پرسپولیس میتواند استفاده مناسب از آنرا بکند. افشین قطبی برای اثبات خود و کادر فنی پرتلاشش این برد این بازی را نیاز دارد. این برد برای تحقق اهداف قطبی از نان شب واجب تر است!




سایر اخبار

» بازگشت مصطفویزم به فوتبال ایران
iman motameni / Sep 29,2006
» اين جام بی‌قواره چه دیر فاتح خود را می‌شناسد!
saeed_gharaee / May 20,2007
» کرسپوی بدشانس، کرسپوی خوش شانس
alijavaddehghan / Dec 09,2006
» دهداری ها و فکری ها کاشتند، ما ریشه را سوزاندیم!
Nima-Sharifi / Dec 12,2007
» باز باختیم ، باز هم می بازیم و ...فقط قلعه نویی مقصر نیست
hhsjavadi / Aug 02,2007
امتیاز به این خبر
Rating: 4.22Rating: 4.22Rating: 4.22Rating: 4.22Rating: 4.22 (مجموع 9 رای)

comment نظرات (0 ) 

ستون خبرنگاران

رادیو پارس فوتبال
مقاله و تحلیل
اخبار داخلی خبرگزاری پارس فوتبال
Audio/Video Gallery
خارج از محدوده - یاسر اشراقی
فوتبال برتر - جواد خیابانی
فراتر از نود - عادل فردوسی پور
یادداشت - اردشیر لارودی
نیش و نوش - تورج عاطف
زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
تک به تک - سعید قرایی
بین دونیمه - شهاب احمدی
کنارگود - شهامت شکرنیا
فوتبال احساسی - عماد عطایی
به رنگ ایران - آرلن گالوسیان
نگاه روز - علی عالی کردکلایی
مستطیل سبز - علیجواد دهقان
از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
فراموشخانه - افشین اسدی
سکوی سرد - امیر غفاربیگی
آفساید بی پرچم - چیا فؤادی
فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
رادیکال - مانی غفار
تلنگر - حمید شایسته فرد
پربیننده ترین ها