خانه| پیش بینی نتایج لیگ برتر | تبلیغات | تبادل بنر | همکاری با ما | جدول ونتایج لیگ برتر | بازی | گالری عکس | ارتباط با ما | سایت قدیمی | ورود خبرنگاران | سایت را صفحه خانگی کنید | افزودن به لیست موردعلاقه
  جستجوی سایت     » جستجوی پیشرفته/Advanced Search
Main Menu
بایگانی اخبار
د س چ پ ج ش ی
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
RSS
خبرنامه
نظرسنجی: در دوره هفتم لیگ برتر
سپاهان
پرسپولیس
استقلال
صبا باتری
استقلال اهواز
ابومسلم
سایپا
پاس همدان
مقاومت شهيد سپاسي

آگهی و تبلیغات

مباحث انجمنها


ParsFootball Banner Test


نگاهی بر انتخابات فرمایشی فدراسیون فوتبال!

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

هنگامی که محمد علی آبادی برای احراز عنوان پر طمطراق ریاست فدراسیون فوتبال ثبت نام کرد، همگان از این تصمیم علی آبادی تعجب کردند و البته او را رییس بی رقیب آینده فدراسیون فوتبال می دانستند. هنگامی که صلاحیت مصطفی آجرلو اصلی ترین رقیب انتخاباتی او تایید نشد، این انتخابات بیشتر جنبه فرمایشی را پیدا کرد و علی کفاشیان به عنوان رقیب "فرمالیته" و "صوری" او وارد انتخابات شد.

اما با تایید صلاحیت مصطفی آجرلو و رقابتی که این دو به خاطر منافع حزبی سیاسی خود دارند وارد فاز جدید و صد البته جالبی شد. از سویی علی کفاشیان که حضور خود را بی دلیل می بیند، دم از کناره گیری می زند و از سوی دیگر مصطفی آجرلو با صحبتهای خود خیلی از اتفاقات پیرامون این انتخابات را به چالش می کشد.

این نکته که علی آبادی به احتمال قریب به یقین با حفظ سمت رئیس "رسمی" فدراسیون فوتبال می شود به خودی خود اهمیت زیادی دارد، اما مورد اصلی و جالب تر صحبتهایی است که در این میان توسط آجرلو و سایر اعضای مستقل مجمع عمومی فدراسیون فوتبال مطرح می شود.

مصاحبه چند تن از اعضای مجمع که با ذکر جزئیات و البته به خاطر ترس از دست دادن مقام "بدون نام" انجام شده بود،  نشان داده بود تا به همه روسای هیئتهای فوتبال از سوی کیومرث هاشمی دستور داده شده بود تا به علی آبادی برای ریاست فدراسیون فوتبال رای دهند و برای این کار نیز تحت فشار قرار گرفته بودند. مصاحبه مدیرعامل باشگاه ملوان پورطهماسبی که علیرغم تصمیم شخصی خود به اصرار هیئت مدیره و بر اثر فشاری که به آنها وارد می شده است رای به علی آبادی می دادند خود بیانگر بسیاری از حقایق بود. در واقع علی آبادی از این مدار بسته به سود خود نهایت استفاده را برده است.

صحبتهای آجرلو در مورد رای اعضای مجمع و افرادی که به وی رای داده اند ، ارسال فرمها به صورت سفید به سازمان تربیت بدنی برای پر کردن اسامی همگام با سیاست های سازمان توسط بسیاری از اعضا و همینطور عدم ارسال فرم مربوطه به کاپیتان تیم ملی (که یکی از اعضای مجمع است)، خود بیانگر بسیاری از حقایقی خواهد بود که شاید بنا به بسیاری از "مصالح" آن گونه که باید و شاید در رسانه ها  به آن پرداخته نمی شود.

بارها و بارها در خبرگزاری مستقل  پارس فوتبال عنوان شده است که انتخاباتی که به نوعی رییس سازمان تربیت بدنی خود به صورت غیر مستقیم و با انتخاب اعضای آن صاحب رای است وجاهت دموکراتیک ندارد، اما با این وجود محسن صفایی فراهانی رییس کمیته انتقالی عنوان کرد: " هر کس جرات رای مستقل ندارد استعفا بدهد".

 اما رئیس کمیته انتقالی به این مسئله که روسای هیئتهای فوتبال و برخی نمایندگان باشگاهها از ترس میز ریاست است که تمایل دارند به علی آبادی رای بدهند توجهی نشان نداده وگرنه آنها نیز می دانند ریاست فدراسیون فوتبال احتیاج به مدیری" توانمند" دارد که "تمام وقت" در اختیار فدراسیون فوتبال باشد و نه شخصی مثل مهندس علی آبادی که ناکامی های ورزشی که بر اثر نا آشنا بودن وی به امور تحت امر خود برای ورزش ایران به وقوع پیوسته است.

 حضور ناموفق تیم ملی فوتبال در جام جهانی و جام ملتهای آسیا، عدم راهیابی تیمهای ملی پایه به مسابقات جهانی، اختلافات پیدا و نهان رئیس سازمان  با محمد دادکان، عزل و نصب های بی موقع و غیر حرفه ای مدیر عاملان پرسپولیس و استقلال که منجر به حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شد و سایر مواردی که همگان بیشتر از آن اطلاع دارند تنها بخشی از هنرنمایی های  رییس سازمان تربیت بدنی است. به همه اینها اضافه کنید دو شغله بودن رئیس احتمالی فدراسیون فوتبال را... 

 

حمایت علنی صدا وسیما از علی آبادی و اعتراض به حضور ناظرین فیفا

در این میان صدا و سیما نیز به نوبه خود از کاندیدای مورد وثوق دولت نهم حمایت علنی می کند در حالی که تا کنون هیچگاه حتی با مصطفی آجرلو دیگر کاندیدای حضور در انتخابات مصاحبه ای صورت نگرفته است.

اما نکته ای که از همه ی موارد فوق جالب تر است، حضور ناظرین فیفا برای صحت برگزاری انتخابات است که این روزها با واکنش بسیاری از افراد مواجه شده است. ابتدا باید این مسئله برای معترضین روشن گردد که بر طبق اساسنامه فیفا فدراسیون هایی که به حالت تعلیق از فیفا در می آیند، در انتخابات بعدی خود باید پذیرای حضور ناظرین فیفا باشند.

حال در این میان سخنگوی سازمان تربیت بدنی، نمایندگان مجلس، علی رغبتی( عضو کمیته انتقالی و کارمند سازمان) و از همه مهمتر روزنامه دولتی ایران ورزشی سعی در غیر قانونی جلوه دادن حضور ناظرین فیفا می کنند. آنان یا از چند و چون برگزاری انتخابات فدراسیون تعلیق شده در سراسر دنیا اطلاعی ندارند و یا آن که موضوع چیز دیگری است.

احتمال این می رفت که در صورت عدم انتخاب مهندس علی آبادی توسط اعضای مجمع، رای به صورت عجیب و غریبی مخدوش شود و یا انتخابات تجدید شود و یا این که تا اطلاع ثانوی فدراسیون فوتبال در اختیار سازمان قرار بگیرد که البته  با حضور ناظرین فیفا این طرح و نقشه هم عبث می ماند و شاید درست به همین دلیل است که سخنگوی سازمان تربیت بدنی که مسلماً حافظ منافع مافوق خود است و نمایندگان مجلس و آن روزنامه خاص اینگونه سعی در ایجاد جنجال بر سر حضور ناظرین فیفا دارند. هر چند اینگونه که به روسای هیئتها دستور داده شده است، بعید به نظر می رسد کار به اینجاها بکشد اما به هر حال احتیاط شرط عقل است، اینطور نیست؟!

 

علی آبادی و عدم  اعلام برنامه های خود

 

اما در سوی دیگر میدان مصطفی آجرلو با ارائه برنامه های خود حد اقل از سایر کاندیدا(ها) پیش است. او با اینکه می داند به احتمال قریب به یقین مغلوب این انتخابات فرمایشی خواهد بود، اما با منتشر کردن این برنامه ها به نوعی علی آبادی را به چالش کشید تا دیگران نیز از وی طلب برنامه کنند. او همچنین از علی آبادی دعوت به مناظره در صدا و سیما کرد اما تا کنون که یک هفته به زمان انتخابات فرمایشی باقی مانده است هیچگونه واکنشی از سوی صدا و سیما انجام نشده است.

در واقع آجرلو با انتشار برنامه کاری خود و همچنین سابقه ورزشی خود علی آبادی را که پیش از این سابقه هیچگونه مدیریت ورزشی را در اختیار نداشته است را به چالشی دیگر کشیده است تا حد اقل در اذهان عمومی این موارد بیش از پیش روشن تر شود. حال ممکن است بسیاری از اعضای مجمع به خاطر پست و مقام رای خود را به سود علی آبادی داخل صندوق بیندازند، اما چیزی که مهم است روشنگری است که آجرلو به واسطه منافع خود دست به آن زده است و صد البته اصحاب رسانه و علاقمندان به فوتبال به خوبی خوب را از بد و سره را از ناسره تشخیص می دهند.

 از هم اکنون باید بخاطر حضور مدیری "توانمند" و "تمام وقت" که شایستگی های خود را اثبات کرده است، بر سر فوتبال این مملکت به صورت تلخی تبریک گفت.

ایمان مؤتمنی




سایر اخبار

» روایت هایی خواندنی از ژنرالی که هیچگاه سربازی نرفت
aalei / Jul 31,2007
» ناگفته های برانكو در مصاحبه منتشر نشده ای از سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران!
Chelcheragh / Jan 25,2008
» همه چیز از یک انتخابات فرمایشی برای فوتبال
aalei / Oct 04,2007
» الگویی که صفایی بر جای گذاشت...
aalei / Sep 21,2007
» آنچه که درباره صفایی فراهانی هرگز نخوانده اید!
aalei / Mar 22,2007
امتیاز به این خبر
Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (مجموع 4 رای)

comment نظرات (0 ) 

ستون خبرنگاران

رادیو پارس فوتبال
مقاله و تحلیل
اخبار داخلی خبرگزاری پارس فوتبال
Audio/Video Gallery
خارج از محدوده - یاسر اشراقی
فوتبال برتر - جواد خیابانی
فراتر از نود - عادل فردوسی پور
یادداشت - اردشیر لارودی
نیش و نوش - تورج عاطف
زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
تک به تک - سعید قرایی
بین دونیمه - شهاب احمدی
کنارگود - شهامت شکرنیا
فوتبال احساسی - عماد عطایی
به رنگ ایران - آرلن گالوسیان
نگاه روز - علی عالی کردکلایی
مستطیل سبز - علیجواد دهقان
از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
فراموشخانه - افشین اسدی
سکوی سرد - امیر غفاربیگی
آفساید بی پرچم - چیا فؤادی
فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
رادیکال - مانی غفار
تلنگر - حمید شایسته فرد
پربیننده ترین ها