نتايج هفته‌ي سي و هفتم ليگ برتر انگليس. فولهام از بین مرگ و زندگی زندگی را انتخاب كرد.
May 04,2008 00:00 by Parsfootball

در حالي كه تنها يك هفته‌ي ديگر به پايان اين فصل رقابت‌هاي ليگ برتر باقي مانده بيرمينگام برابر ديگر تيم ته جدولي "فولهام" شكست خورد تا شرايط بدي پيدا كند.

در حال حاضر پنج تيم در معرض سقوط قرار دارند كه از بين اين‌ها تنها سقوط دربي كانتي قطعي شده و چهار تيم ديگر براي ماندن در دسته‌ي برتر انگليس تلاش مي‌كنند.

فولهام كه مدت‌ها از رده‌ي نوزدهم جدول تكان نخورده است، در هفته‌هاي اخير بازي‌هاي خوبي انجام داده و امتيازهاي بسيار با ارزشي را بدست آورده است. آنها پس از باخت سه بر يك برابر ساندرلند به يك‌باره متحول شدند و تيم‌هاي ريدنيگ،‌ منچسترسيتي و بيرمينگام را شكست دادند تا با اين 9 امتياز، سي و سه امتيازي شوند و خودشان را دو پله بالا بكشند. در سوي ديگر ميدان بيرمينگامي‌ها هستند كه با اين باخت در رده‌ي نوزدهم قرار گرفتند تا براي باقي ماندن در ليگ برتر، تمام حواس‌شان به نتايج هفته‌ي آينده تيم‌هاي فولهام و ريدنيگ معطوف باشد.

"ميدلزبورو" نيز با سرمربي جوان خود "گرت ساوت گيت" توانسته از منطقه‌ي خطر فرار كند و خيالش را از بابت ماندن در ليگ راحت كند. آنها در اين هفته توانستند پورتسموث پرمدعا را در ريورسايد شكست دهند تا سي و نه امتيازي شده و در رده‌ي چهاردهم قرار بگيرند. ساندرلند نيز با توجه به شكست برابر بولتون هيچ خطري را احساس نمي‌كند زيرا هيچ سناريويي در هفته‌ي پاياني نمي‌تواند موجب سقوط آنها شود.