- › خارج از محدوده - یاسر اشراقی
- › فوتبال برتر - جواد خیابانی
- › فراتر از نود - عادل فردوسی پور
- › نیش و نوش - تورج عاطف
- › زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
- › نوشدارو - مهدی بذرافکن
- › دست نوشته های یک لمپن - علی باستانی
- › قاب بي رنگ - هومن كواكبي
- › تک به تک - سعید قرایی
- › کنارگود - شهامت شکرنیا
- › از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
- › مستطیل سبز - علیجواد دهقان
- › لذت فوتبال- نيما سبك روحيه
- › فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
- › بین دونیمه - شهاب احمدی
- › فوتبال احساسی - عماد عطایی
- › سکوی سرد - امیر غفاربیگی
- › رادیکال - مانی غفار
- › تلنگر - حمید شایسته فرد
سرمربي تيم ملي چين: ايران در بازيهاي تركيبي بهتر از ما بود
سرمربي تيم ملي چين گفت: بازي خوبي را امروز از دو تيم شاهد بوديم اما معتقدم تيم فوتبال ايران دركارهاي تركيبي بهتر از تيم ما بود.
لين تاي شنگ بعد از باخت ۳بر ۱تيمش مقابل تيم ملي فوتبال ايران، در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: تيم ايران در بازيهاي فيزيكي نيز خوب نشان داد و با اتكا با كار تركيبي و بازي فيزيكي توانست در نيمه نخست ۲گل وارد دروازه ما كند.
وي افزود: پس از دريافت اين دو گل در نيمه نخست، تمركز بازيكنان ما از دست رفت و بازيكنان ما بازي را تمام شده فرض كردند.
سرمربي تيم فوتبال چين، تصريح كرد: در بين دو نيمه با صبحتهايي كه با بازيكنان انجام داديم روحيه از دست رفته را باز يافتند بطوريكه در نيمه دوم بازي بهتري را از بازيكنان چيني شاهد بوديد.
تاي شنگ با بيان اينكه تيم ملي چين تعدادي از لژيونرهاي خود را در تركيب نداشت، افزود: به علت اينكه اين بازي در تقويم آسيايي و جهاني به ثبت نرسيده بود، نتوانستيم از آنان استفاده كنيم.
وي تاكيد كرد اين تيم اصلي چين است و با همين نفرات به ديدار تيم ملي سوريه خواهيم رفت.
تاي شنگ درخصوص برنامههاي فدراسيون فوتبال چين نيز گفت: با توجه به رشد سريع فوتبال در جهان برنامه وسيعي براي جوانان و نوجوانان داريم و آنرا به شدت دنبال ميكنيم.



Digg
Cloob
Balatarin

نظر (0 تا كنون ارسال شده است):
نظر خود را اضافه كنيد