- › خارج از محدوده - یاسر اشراقی
- › فوتبال برتر - جواد خیابانی
- › فراتر از نود - عادل فردوسی پور
- › نیش و نوش - تورج عاطف
- › زیر ذره بین - مهدی طاهرخانی
- › نوشدارو - مهدی بذرافکن
- › دست نوشته های یک لمپن - علی باستانی
- › قاب بي رنگ - هومن كواكبي
- › تک به تک - سعید قرایی
- › کنارگود - شهامت شکرنیا
- › از روی سکو - مهدی هاشمی مرغزار
- › مستطیل سبز - علیجواد دهقان
- › لذت فوتبال- نيما سبك روحيه
- › فوتبال ایرانی - علی رفسنجانی
- › بین دونیمه - شهاب احمدی
- › فوتبال احساسی - عماد عطایی
- › سکوی سرد - امیر غفاربیگی
- › رادیکال - مانی غفار
- › تلنگر - حمید شایسته فرد
كفاشيان: كره ضعيف ظاهر نميشود، ما بايد تنها به پيروزي فكر كنيم / هيچ كدام از مربيان و بازيكنان مشكلي براي فعاليت ندارند
رييس فدراسيون فوتبال گفت: ارتباط ديرينه افشين قطبي با كرهايها باعث حضور ضعيف اين تيم برابر ايران نميشود و ما بايد خود پيروز ميدان باشيم.
علي كفاشيان پس از پيروزي ايران بر امارات اظهار كرد: خوشبختانه مجموعه تيم ملي داراي روحيه بسيار خوبي است و بازيكنان نيز در شرايط فني ايدهآلي آماده هستند تا به كره جنوبي سفر كنند. تيم ما امشب فقط با هدف كسب پيروزي مقابل كره به سئول ميرود و همه چيز مهياي انجام يك بازي خوب مقابل حريف است.
وي با اشاره به شناخت افشين قطبي سرمربي تيم ملي از تيم كره جنوبي، تصريح كرد: قطبي به شرايط و مسايل مختلف كره جنوبي و تيم ملي اين كشور كاملا مسلط است و از اين حيث روحيه خوبي به بازيكنان مليپوش ما نيز داده است كه مطمئنا اين شناخت تاثير قابل توجهي در بالا رفتن شانس موفقيت ما در اين ديدار خواهد داشت.
كفاشيان در پاسخ به اين سوال كه با توجه به قطعي شدن حضور كره جنوبي در جام جهاني 2010، آيا احتمال حضور ضعيف اين تيم مقابل تيم كشورمان وجود دارد، گفت: خير چنين مسالهاي وجود ندارد؛ به هر حال آنها اين شرايط را هم برابر عربستان داشتند كه در نهايت بازي را واگذار نكردند. آنها ميآيند كه در يك بازي خانگي تيم ما را شكست دهند و بدون شك قوي ظاهر خواهند شد اما بچههاي ما به اين پيروزي نياز داشته و با تكيه بر قدرت خود و دانش و تجربيات قطبي، انشاالله موفق ميشوند.
كفاشيان پيرامون بحث حق پخش و همچنين پرداختيهاي صدا و سيما توضيح داد: طي هفته آينده صدا و سيما بخشي از قرارداد حق پخش را پرداخت ميكند و ما مشكلي در اين زمينه نداريم. همچنين با توجه به اينكه در اواسط سال 87 قرارداد سه ساله را امضا كرديم و تنها ميبايست در پايان هر سال طبق توافقات مبلغ آن تغيير كند، لذا مذاكراتي را براي تعيين مبلغ سال دوم اين قرارداد آغاز ميكنيم و هنوز تا پايان سررسيد سال اول فرصت باقيست تا تكليف اين مساله هم روشن شود.
رييس فدراسيون فوتبال درباره پرداختيهاي شركت سايپا بابت حمايت از تيم ملي نيز گفت: سايپا هم تاكنون قسط اول خود را پرداخت كرده كه حدود 500 – 400 ميليون تومان ميشود و قرار است صحبتي داشته باشيم تا به زودي قسط دوم را هم پرداخت كند.
كفاشيان همچنين در پاسخ به اين سوال كه تكليف محرومان (بازيكنان و مربيان) بر اساس منشور اخلاقي چه شد؟ گفت: در اين زمينه به رغم اينكه گفته ميشود رياست فدراسيون و سازمان ليگ، موضعگيري جداگانهاي دارند اما بايد بگويم كه اين طور نيست، چرا كه ما تعاملات خوبي داريم و بنده خود از اعضاي مجمع سازمان ليگ هستم. اما بايد توضيح دهم كه سازمان ليگ براساس ضوابط و منشوري كه دارد ميتواند در قاعده 18 تيم ليگ برتر برنامهها و مصوباتي داشته باشد اما از نظر ما تمام بازيكنان و مربيان كه اكنون نامي هم از آنها منتشر نشده ميتوانند در فوتبال كشور فعاليت كنند.
وي افزود: هنوز هيچ نهاد رسمي از جمله كميته انضباطي فدراسيون هم نامي از مربيان و بازيكنان در اين خصوص مطرح نكرده است و البته بحث فوق كه بايد جلساتي پيرامون آن برگزار شود، با تصميم و هدايت سازمان ليگ خواهد بود. ممكن است عزيز محمدي رييس سازمان ليگ به تيمهاي ليگ برتري كه تحت مجموعه خود است براي عقد قرارداد با مربيان و بازيكنان مختلف، توصيههايي را كرده باشد اما از نظر رياست فدراسيون فوتبال همه مربيان و بازيكنان ميتوانند در فوتبال كشور فعاليت داشته باشند و تا تكليف اين قضيه به وضوح روشن نشود، مشكلي براي ثبت قرارداد هيچكدام از آنها وجود ندارد. ضمن اينكه ما هم از تصميمات و برنامههاي سازمان ليگ حمايت خواهيم كرد.



Digg
Cloob
Balatarin

نظر (0 تا كنون ارسال شده است):
نظر خود را اضافه كنيد